Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Colonia

Acqua Di Parma Colonia is een elegant tijdloos parfum voor vrouwen en mannen, gevuld met een frisse, lichte mix van natuurlijke ingrediënten zoals Bulgaarse roos, Siciliaanse citrusvruchten, lavendel en verbena. De oorspronkelijke compositie bleef sinds 1916 ongewijzigd en het wordt nog steeds middels manuele distillatie vervaardigd.

Colonia Leather is een originele creatie, ontstaan door de onconventionele combinatie van de frisheid van de citrusnoten van het oorspronkelijke Colonia en de rijke, sensuele streling van aromatisch leer.  Het herinnert aan de artistieke luxe en tradities van ambachtelijk bewerkte lederen accessoires.

Meer informatie
Colonia

Acqua di Parma begon als een kleine fabriek in het Italiaanse Parma. In 1916 werd hun eerste parfum, Colonia, gecreëerd en werd in het begin gebruikt om herenzakdoeken te parfumeren. Het merendeel van de parfums was in die tijd veel sterker en zwaarder van samenstelling: dit ongewoon lichte en frisse unisex parfum, gevuld met een mix van natuurlijke ingrediënten zoals Bulgaarse roos, Siciliaanse citrusvruchten, lavendel en verbena had onmiddellijk succes. Vanaf de jaren 30 werd Colonia een symbool van Italiaanse chique onder Amerikaanse en Europese beroemdheden. Cary Grant en Audrey Hepburn behoorden tot de gepassioneerde liefhebbers van Colonia. Tegenwoordig wordt Colonia meer gebruikt als een persoonlijk parfum, met een uitgebreide lijn heerlijk geparfumeerde bad- en lichaamsproducten.