Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Gio homme

Acqua di Gio Homme is de geur van vrijheid, vol wind en water. De aquatische compositie is opgebouwd uit een perfecte harmonie van zoete en zoute noten van zeewater en nuances van de zonnige warmte op uw huid. Aqua di Gio Homme is vol brandende Mediterrane zon.

In 2012 kondigde Armani Acqua di Gio Essenza aan, een houtachtige aquatische geur voor mannen, geconcentreerd als Eau de Parfum. Het is een tijdloze en intense herinterpretatie van het origineel. Acqua di Gio Essenza is minder op de marine en meer op hout- en amberachtige akkoorden gericht.. Meer informatie
Acqua di Gio homme

23 artikel(en)

Acqua di Gio homme is al jaren één van de populairste geuren. In onze webshop vindt u deze heerlijke geur in vele formaten. Naast het eau de toilette Acqua di Gio koopt u bij ons ook Acqua di Gio douchegel, Acqua di Gio deodorant en Acqua di Gio after shave balsem voor een complete huidverzorging. Alle producten uit de Acqua di Gio Homme lijn van Giorigio Armani zijn in onze webshop voordelig geprijsd en gegarandeerd 100% origineel.

Armani kondigde in 2012 de release van de nieuwe versie aan, Acqua di Gio Essenza, een houtachtige aquatische geur, geconcentreerd als Eau de Parfum. Acqua di Gio Essenza eau de parfum is een tijdloze en intense herinterpretatie van het origineel. Acqua di Gio Essenza is minder op de marine en meer op hout- en amberachtige akkoorden gericht. De maker van het parfum is wederom Alberto Morillas.