Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Armani Code

Heren en dames die graag chic gekleed gaan, kennen modemerk Armani al langer. Armani Code is een speciale serie eau de parfums en -toilettes die perfect aansluiten bij de elegante pakken en galajurken van dit Italiaanse modemerk. De geuren kenmerken zich allemaal door een sensuele basis, met bijvoorbeeld gewaagde aroma’s van rum, suède, tonkaboon, amber of heliotroop. Daaromheen ontvouwt zich voor elke lijn een nieuw aromatisch facet.

Meer informatie
Code homme

Giorgio Armani Code is speciaal bedoeld voor de heren die bekend zijn met de ongeschreven regels van een chique lifestyle! En bij het dragen van deze lekkere geur weet bijna geen enkele vrouw aan jouw armen te ontsnappen. Het iconische Armani Code parfum vind je overigens altijd tegen een scherpe prijs op ParfumCenter.nl! Geen enkele reden om de sensuele geur Armani Code niet opnieuw te bestellen of om deze lekkere geur voor het eerst uit te proberen. Bij ons vind je naast Giorgio Armani Code ook alle andere heren geuren van Armani tegen lage prijzen, of het nu een eau de toilette is of een eau de parfum.

Waar ruikt Armani Code naar?

Armani Code wordt gekenmerkt door een rijke en verleidelijke geur die behoort tot de oriëntaals-kruidige parfumfamilie. Het opent met sprankelende topnoten van bergamot en citroen, die een frisse en energieke dimensie geven aan deze geur. Het hart van Armani Code onthult een mix van olijfboombloesem en steranijs, waardoor een intrigerend kruidig karakter ontstaat. Deze hartnoten voegen een subtiele zoetheid toe aan de geur, die een heerlijk contrast vormt met de kruidige elementen. De basisnoten van Armani Code spelen een essentiële rol in het creëren van de onmiskenbare diepte en sensualiteit van de geur. De combinatie van leer, tabak en tonkaboon vormt een warm en mysterieus akkoord dat een blijvende indruk achterlaat op vrijwel elk vrouwelijk schoon.

Samengevat ruikt Armani Code naar een betoverende mix van frisheid, kruidigheid en warmte, waardoor het een onvergetelijke geurbeleving is die perfect past bij de zelfverzekerde en elegante man die graag indruk maakt waar hij ook gaat of staat.

Armani Code Homme

Hoe speel je het geheimzinnige spel van verleiding? Precies, met Armani Code Homme! Deze creatie prikkelt direct de fantasie door de frisse topnoot met pit. Behalve met bergamot en mandarijn, opent het eau de toilette namelijk met het aroma van roze peper. Oranjebloesem, salie en het salicylaat-molecuul onthullen geleidelijk de subtiele basis met amberhout, tonkaboon en heliotroop. Twee tinten blauw geven de flacon van Armani Code Homme een raadselachtig tintje. Dit Armani parfum voor heren is zowel elegant als sensueel.

Armani Code parfum voor mannen

Elke kleur of kleurcombinatie van het Armani Code parfum voor mannen staat voor een andere type geur. De Armani Code Homme variant in egaal zwarte flacon straalt klassieke elegantie uit, maar met een licht oriëntaals trekje. De krachtige basisnoot van leer, tabak en tonkaboon wordt aangevuld met onder andere steranijs in de basis. Het Armani Code parfum opent fris met bergamot en citroen in de topnoot. Dit exclusieve parfum voor heren trekt verleidelijk de aandacht, maar wel op een subtiele manier. Bij ParfumCenter vindt je ook andere uiterst sensuele Armani geuren, zoals het Emporio Armani parfum.

Armani Code voor de sensuele man

Met de keuze voor je eigen Armani Code laat je als man zien waar je voor staat. Bij ParfumCenter heb je de keuze uit meerdere creaties of zullen we zeggen: codes? Het kruidige Profumo is een Armani parfum dat perfect past bij heren in smoking. Het hart is uitgesproken elegant maar ook een tikkeltje excentriek. Het geurige hart valt op door de combinatie van lavendel, oranjebloesem en nootmuskaat. De topnoot met onder andere kardemom en groene mandarijn vestigt hier vanaf het begin de aandacht op. Zoek je naast Armani Code voor de man ook een geur speciaal voor dames? Dan kies je natuurlijk voor een Armani parfum voor dames uit de vrouwelijke Code serie!

Armani code: een kruidige geur bij uitstek

Deze kruidige geur met Italiaanse roots is zonder twijfel de belichaming van tijdloze elegantie en mannelijke allure. Zodra je de sprankelende topnoten van bergamot en citroen ruikt, word je meegevoerd naar het zonnige Italië. Het hart van de geur onthult een rijkdom aan kruidige accenten, zoals olijfboombloesem en steranijs, die je zintuigen prikkelen en een onweerstaanbare aantrekkingskracht geven. De basisnoten van leer, tabak en tonkaboon laten een blijvende indruk achter en geven Armani Code zijn onmiskenbare diepte en karakter. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse stijl een vleugje extra wilt geven, deze kruidige geur is jouw ultieme verleider. Ontdek de kracht van Armani Code en laat je betoveren door de mysterieuze aantrekkingskracht die het met zich meebrengt!

Armani Code voordelig kopen bij ParfumCenter

Ben je niet bang om kleur te bekennen? Door Armani Code voordelig te kopen zorg je alvast voor een goed begin! De stijlvolle flacons hebben een strakke lijn die zowel naar boven als beneden wordt afgerond. Je hebt onder andere de keuze uit stijlvolle uitvoeringen in blauw-, bruin of goudtinten. Bij ParfumCenter kun je je favoriete geur bestellen in flacons van 30, 50, 75, 100 en zelfs 200 ml. Armani Code kopen doe je daarom eenvoudig en voordelig online! Wij zorgen voor een snelle levering van de originele geur in de originele verpakking!