Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Gio

De frisse bries van het strand en eindeloos verlangen, dat is het beeld dat Acqua di Gio oproept. Deze serie geurcreaties combineert op een verrassende manier aquatische noten met een warme basis van houtachtige aroma’s. Door de verfrissende topnoten met citrusgeuren presenteert Acqua di Gio zich als de mediterrane geur bij uitstek. U ruikt bijna letterlijk de sfeer van een zacht klimaat waar de zon volop schijnt. De parfums uit deze serie passen perfect bij de ondernemende man die graag het avontuur opzoekt.

Meer informatie
Acqua di Gio homme

20 artikel(en)

Acqua di Gio Homme

Fris, zwoel en zomers, dat is zonder meer de beste omschrijving van Acqua di Gio Homme. De eau de toilette is geïnspireerd op het Italiaanse eiland Pantelleria, dicht in de buurt van Tunesië. De toevoegingen van kruidige aroma’s van koriander, nootmuskaat en rozemarijn zorgt voor een exotisch accent. Bergamot, limoen en sinaasappel in de topnoot geven Acqua di Gio Homme een typisch mediterrane sfeer. De eau de parfum uit deze serie is iets krachtiger en intenser. Als u hiervan houdt, is Armani Code wellicht ook een aanrader. Dit is bijvoorbeeld een goede keuze voor een chique avond.

Acqua di Gio Armani

Zoals alle series van het merk heeft Acqua di Gio heel duidelijk een Armani signatuur. De geur straalt hetzelfde zelfbewustzijn en gevoel voor stijl uit als de mode. Dit ziet u terug in de designflacon met strakke heldere lijnen, net zoals de maatpakken en galajurken. Met Acqua di Gio van Armani komt u altijd goed voor de dag: elegant en zelfverzekerd. Bij ParfumCenter vindt u een zeer uitgebreid aanbod Armani parfum voor heren en dames.

Acqua di Gio parfum

Er zijn altijd gelegenheden waar het belangrijk is om een statement af te geven. Met een Acqua di Gio eau de parfum uit onze webshop zit u altijd goed! Deze is net iets intenser dan de meer casual eau de toilettes uit dezelfde serie. Det Absolu serie is daar een heel goed voorbeeld van. Dit is een Acqua di Gio Parfum met een sensuele compositie die bedoeld is om te verleiden. En laten we eerlijk zijn: daarin slaagt u gemakkelijk. De aroma’s van patchouli, labdanum en andere houtachtige noten leggen hiervoor een krachtige basis.

Acqua di Gio aanbieding

Een heerlijke geur bestellen is altijd een feest, maar ParfumCenter doet daar graag een schepje bovenop. Zo vindt u bij ons niet alleen heel gemakkelijk een aantrekkelijke Acqua di Gio aanbieding, maar houden we de prijzen het hele jaar scherp. Bovendien kunt u ook voor een bijpassende douchegel of deodorant bij ons terecht. Heeft u uw Acqua di Gio aanbieding niet gevonden? Dan hebben wij voor u ook andere series, zoals het Emporio Armani parfum of Armani Stronger With You. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering van uw favoriete parfum voor heren!