Code homme

armani

Heren en dames die graag chic gekleed gaan, kennen modemerk Armani al langer. Armani Code is een speciale serie eau de parfums en toilettes die perfect aansluiten bij de elegante pakken en galajurken van dit modemerk. De geuren kenmerken zich allemaal door een sensuele basis, met bijvoorbeeld gewaagde aroma’s van rum, suède, tonkaboon, amber of heliotroop. Daaromheen ontvouwt zich een voor elke lijn karakteristiek geurpalet. Armani Code is speciaal bedoeld voor de heren die bekend zijn met de ongeschreven regels van een chique lifestyle!

armani_code_homme_parfum_banner_parfumcenter1
Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Armani Code Homme

Hoe speelt u het geheimzinnige spel van verleiding? Precies, met Armani Code Homme! Deze creatie prikkelt direct de fantasie door de frisse topnoot met pit. Behalve met bergamot en mandarijn, opent het eau de toilette namelijk met het aroma van roze peper. Oranjebloesem, salie en het salicylaat-molecuul onthullen geleidelijk de subtiele basis met amberhout, tonkaboon en heliotroop. Twee tinten blauw geven de falcon van Armani Code Homme een raadselachtig tintje. Dit Armani parfum voor heren is zowel elegant als sensueel.

Armani Code parfum

Elke kleur of kleurcombinatie van het Armani Code parfum staat voor een andere type geur. De Homme variant in egaal zwarte flacon straalt klassieke elegantie uit, maar met een licht orientaals trekje. De krachtige basisnoot van leer, tabac en tonkaboon wordt aangevuld met onder andere steranijs in de basis. Het Armani Code Parfum opent fris met bergamot en citroen in de topnoot. Dit exclusieve parfum voor heren trekt verleidelijk de aandacht, maar wel op een subtiele manier. Bij ParfumCenter vindt u ook andere uiterst sensuele Armani geuren, zoals het Emporio Armani parfum.

Armani Code man

Met de keuze voor uw eigen Armani Code laat u als man zien waar u voor staat. Bij ParfumCenter heeft u de keuze uit meerdere creaties of zullen we zeggen: codes? Het kruidige Profumo is een Armani parfum dat perfect past bij heren in smoking. Het hart is uitgesproken elegant maar ook een tikkeltje excentriek. Het geurige hart valt op door de combinatie van lavendel, oranjebloesem en nootmuskaat. De topnoot met onder andere kardemom en groene mandarijn vestigt hier vanaf het begin de aandacht op. Zoekt u naast Armani Code voor de man ook een geur speciaal voor dames? Dan kiest u natuurlijk voor een Armani parfum voor dames uit de vrouwelijke Code serie!

Armani Code kopen

Bent u niet bang om kleur te bekennen? Door Armani Code te kopen zorgt u alvast voor een goed begin! De stijlvolle flacons hebben een strakke lijn die zowel naar boven als beneden wordt afgerond. U heeft onder andere de keuze uit stijlvolle uitvoeringen in blauw-, bruin of goudtinten. Bij ParfumCenter kunt u uw favoriete geur bestellen in flacons van 30, 50, 75, 100 en zelfs 200 ml. Armani Code kopen doet u daarom eenvoudig en voordelig online! Wij zorgen voor een snelle levering in de originele verpakking!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.