Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Armani Eau pour Homme

Citrusgeuren spelen een belangrijke rol in het Italiaans gevoel voor stijl. Armani Eau pour Homme gold direct al vanaf de introductie als een echte klassieker. Het strakke design van de flacon roept het beeld op van een gentleman in een net pak: eigenwijs maar ook elegant. Armani Eau pour Homme is net zo subtiel. De geur opent fris met Siciliaanse mandarijn, groene citroen, citroenblad en bergamot. Daarna ontvouwt zich het rijke hart met jasmijn en lavendel, kruidig aangevuld met exotische geuren. Een echt parfum voor mannen met stijl!

Meer informatie
Eau pour Homme

Armani Eau de Nuit pour Homme

De nacht staat bol van geheimen en verlangens. Armani Eau de Nuit pour Homme is een sensuele ode aan dit moment van de dag. Ceder, amber en tonkaboon geven dit Armani parfum voor heren een zelfbewuste houtachtige basis. Het exotische hart is een geheimzinnige mix van kardemom en nootmuskaat met iris en heliotroop. Armani Eau de Nuit pour Homme opent zowel fris als uitdagend door de toevoeging van roze peper. Bij ParfumCenter vindt u ook andere creaties uit dezelfde serie van dit Armani parfum, zoals eau d’ Aromes en eau de Cèdre. Zoekt u voor uw vriendin een geschikt Armani parfum voor dames met een vergelijkbare intensiteit? Bij ParfumCenter zit u altijd goed!

Armani Eau de Cèdre pour Homme

In onze webshop bestelt u al uw parfum voor heren voordelig online in de originele designflacon. Armani Eau de Cèdre pour Homme heeft een verleidelijke groen gekleurde flacon. Het aroma is zowel houtachtig als kruidig. Kardemom en komijn komen in het hart samen met de geur van viooltjes. Gewaagde basisnoten van suède en zwarte thee geven Armani Eau de Cèdre pour Homme een eigen karakter waar pit in zit, zoals u merkt aan de toevoeging van salie aan te topnoot. Bij ParfumCenter vindt u daarnaast ook andere zinnenprikkelende geuren zoals:

Welke geurcreatie van Armani u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!