Emporio heren

armani

Een man van deze tijd staat vol zelfvertrouwen in het leven en gaat elegant gekleed. Net als de mode van Armani staat het Emporio Armani parfum voor tijdloze klasse. De subtiele aroma’s dringen zich niet op maar zijn toch aangenaam aanwezig door de krachtige basis met houtachtige noten van ceder, tonkaboon en musk. Kruidige hinten van kardemom creëren een warme basis die fris wordt geopend met bergamot. Emporio Armani is een dynamisch parfum voor mannen die weten wie ze zijn en - vooral - wie ze willen worden!

armani_emporio_she_parfumcenter_banner
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Emporio Armani parfum heren

Bij ParfumCenter bestelt u uw Emporio Armani parfum voor heren voordelig online. Naast de originele serie vindt u bij ons ook het Emporio Diamonds man eau de toilette, met een basis van cacao en amber en een frisse topnoot van bergamot met een houtachtig accent van guaiac hout. Vooral voor extra chique gelegenheden is dit een perfecte aanvulling voor uw Emporio Armani parfum voor heren. Beide geuren worden gepresenteerd in een stijlvolle flacon zonder overbodige details. Luxe zoals luxe bedoeld is!

Emporio Armani parfum kopen

U profiteert niet alleen van een scherpe prijs maar ook van een snelle levering als u Emporio Armani parfum gaat kopen in onze uitgebreide webshop. Toevallig of niet, het Italiaanse woord Emporio betekent warenhuis of winkel. In ieder geval vindt u bij ParfumCenter een compleet aanbod Armani parfum zowel voor heren als dames. Behalve Emporio Armani parfum kopen kunt u eenvoudig andere series uitproberen, zoals:

Emporio Armani parfum online

U heeft een ruime keuze wanneer u uw Emporio Armani parfum online in onze webshop bestelt. Zo kunt u kiezen voor flacons met een inhoud van 30, 50 of 100 ml. De kleine variant is bijvoorbeeld handig om mee op reis te nemen. Naast het parfum voor heren hebben wij ook een gevarieerde collectie Armani parfum voor dames, bijvoorbeeld de vrouwelijke uitvoering van Emporio. U bestelt eenvoudig uw Emporio Armani parfum online en wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.