Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boucheron heren

Een luxe stijl herkent u aan de verfijnde details zonder overbodige franje. Een Boucheron parfum voor heren van de gelijknamige juwelier uit Parijs sluit hier perfect bij aan. De verschillende geuren zijn aangenaam fris en op een krachtige maar subtiele manier aanwezig. Kleine details maken van elke flacon een sieraad om te zien. Zo is de sierdop van het Boucheron parfum voor heren in de Quatre Homme uitvoering opgebouwd uit vier lagen, een knipoog naar de gelijknamige ringen van dit exclusieve merk.

Meer informatie
Boucheron heren

Boucheron Jaipur parfum heren

Bij ParfumCenter vindt u een uitgebreid aanbod exclusieve citrusgeuren, zoals Boucheron Jaipur. Dit parfum voor heren is gebaseerd op de reis naar India die Boucheron in de jaren twintig maakte. Hij werd direct betoverd door de overweldigende schoonheid en sensualiteit van dit Oosterse land. De stijlvolle flacon doet denken aan de sierlijke vormen van Indiase tempels. Dit wordt versterkt door de saffiervormige dop.

Het Boucheron Jaipur parfum voor heren heeft een exotishe basis van ceder, tonkaboon, patchouli en benzoë. Het florale hart bevat een heerlijk spoor van het kruidige ingrediënt kaneel. Verfrissende topnoten van limoen, bergamot, kardemom en citroen zorgen voor een verfrissende topnoot. Zoekt u een exotische geur om bijvoorbeeld uw partner uit te nodigen voor een exotisch avontuur? Bekijk dan onze ruime collectie Boucheron parfum voor dames!

Boucheron parfum heren kopen

Wilt u voor de scherpste prijzen uw Boucheron parfum voor heren kopen? Dan kiest u voor ParfumCenter. In ons ruime assortiment vindt u onder andere aansprekende series zoals Boucheron pour Homme en Boucheron Quatre. Deze worden door ons standaard snel geleverd in de originele verpakking. Door een Boucheron parfum voor heren te kopen haalt u niet alleen een sierlijke decoratie in huis, maar vooral een verleidelijk geraffineerde geur. Bekijk ons ruime aanbod Boucheron parfum en bestel eenvoudig online!