Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Burberry Brit men

Staat u vol zelfvertrouwen in het leven en volgt u graag uw natuurlijke instinct? Dan is Burberry Brit for Men de perfecte geur voor u. Het parfum is net zo Brits als de mode van dit merk en toch heel vernieuwend. Een korte blik op de flacon zegt genoeg. De iconische stoffen ruit is vervangen door strakke lijnen in stijlvolle wit-, grijs- en zwarttinten. Burberry Brit for Men is sexy, mannelijk en opent met een heerlijk frisse topnoot van basilicum, verbena en kardemom.

Meer informatie
Brit men

Burberry Brit Rhythm Men

Een man van deze tijd past zich met groot gemak aan aan zijn omgeving. Burberry Brit Rhythm for Men synchroniseert met het leven van de metropool waarin geuren, geluiden en beelden harmonieus met elkaar versmelten. Dit karakteristieke Burberry parfum voor heren heeft een houtachtige basis met aroma’s van ceder, wierook en tonkaboon. Het geurige hart is aangenaam krachtig door de toevoeging van leer, patchouli en styrax. Tot slot opent Burberry Brit Rhythm for Men licht provocerend met een vleugje jeneverbes in de topnoot. Dit zorgt voor de typische Burberry Touch, overigens ook de naam van een bekende serie van dit beroemde Britse merk.

Burberry Brit Men eau de toilette

Bij ParfumCenter bestelt u heel voordelig uw favoriete parfum voor heren online. De Burberry for Men eau de toilette is bijvoorbeeld een heerlijke geur die verfrissend opent met groene mandarijn, bergamot en kardemom in de topnoot. In het kruidige hart met nootmuskaat, ceder, gember en wilde roos ruikt u bijna letterlijk de geur van succes. Burberry Brit for Men is een eau de toilette voor mannen met ambitie! Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment ook andere geuren van Burberry, zoals:

Burberry Brit Men kopen

Wilt u elegant gekleed en met een bijpassende geur voor de dag komen? Dan is Burberry Brit for Men kopen bij ParfumCenter zeker een goed idee! Op onze site vindt u een groot aantal speciale aanbiedingen, zoals onze collectie Burberry parfum voor dames. Leuk om cadeau te doen aan een goede vriendin of uw partner. Wanneer u besluit om Burberry Brit for Men te kopen, profiteert u in onze webshop altijd van een een snelle levering in de originele designverpakking!