Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari Man

Een uitgesproken mannelijk herenluchtje vind je in de Bvlgari Man collectie van ParfumCenter. Voor wie avontuurlijk is ingesteld is Bvlgari Man eau te toilette met krachtige houtgeuren en een vleugje musk een aanrader. Het aroma van Bergamot en viooltjes in de topnoot zorgt voor een frisse twist. De verkoeling en de energie van de zee is het thema van de aquatische geuren van Bvlgari Man. Een mooi voorbeeld is Bvlgari Aqva Marine. Dit luchtje rust op een uiterst masculiene basis van Virginia ceder. Posidonia zeewier is het verkoelende element dat samen met topnoten van neroli en grapefruit voor verfrissing zorgt. Wat uw voorkeur ook is, voor een subtiel Bvlgari Man parfum bent u bij ParfumCenter aan het goede adres.

Meer informatie
Bvlgari heren

17 artikel(en)

Bvlgari Man in Black

De Romeinse god Vulcanus was de grote inspiratiebron bij de creatie van Bvlgari Man in Black. Dankzij de gedurfde combinatie van houtachtige aroma’s en krachtige specerijen heeft dit eau de parfum een krachtige mannelijke allure. Leer en Tuberoos in het hart zorgen voor de nodige verdieping. De hinten van rum in de topnoot zorgen voor een gewaagde maar harmonieus afronding. Bij ParfumCenter kunt u het exclusieve Bvlgari Man in Black eau de parfum bestellen met een inhoud van 30, 60 of 100 ml.

Bvlgari Man Extreme

Zoekt u een luchtje dat behalve verfrissend ook elegant is? Bvlgari Man Extreme bruist van de energie door de inbreng van subtiele specerijen in combinatie met bergamot, grapefruit en lavendel. De veelzijdig parfumeur Jacques Cavallier is de scheppende kracht achter Bvlgari Man Extreme. Bij ParfumCenter vindt u de beste creaties voor de scherpste prijzen. Verken onze collectie en ontdek de persoonlijkheid van Bvlgari Man Extreme en vele andere bijzonder herenparfums van Bvlgari. Wij zorgen voor een snelle levering in originele designverpakking.