Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari Man in Black

Bvlgari Man is een helder en sensueel houtachtig parfum. Het vertegenwoordigt de absolute verklaring van mannelijkheid en aangeboren charisma, geïnspireerd door een onbewerkte visie van natuurlijke elegantie.

In 2014 vierde Bvlgari hun 130-jarig bestaan ​​en lanceerde een oriëntaals parfum voor mannen; Bvlgari Man In Black, als opvolger van het oorspronkelijke Bvlgari Man uit 2010.

Bvlgari Man Black Orient is een buitengewoon onderscheidend parfum met een zeer eigen karakter. Zo sensueel en mystiek als de oneindige rijkdom van de Oriënt - voor mannen die zich bewust zijn van hun verleidelijke kracht, maar hun mysterieuze aura echter willen behouden. De oosterse houtachtige herengeur werd in 2016 gelanceerd. Meer informatie
Bvlgari Man in Black

20 artikel(en)

Bvlgari Man in Black parfum

In het ruime assortiment van ParfumCenter is het Bvlgari Man in Black parfum rijkelijk vertegenwoordigd. De eau de parfumspray is verkrijgbaar in een flacon van 30, 60 of 100 ml. Speciaal voor de warme zomerse dagen hebben wij ook krachtige verkoelende geuren, zoals Bvlgari Aqva. Hierin ruikt u de verfrissing van een licht zeebriesje dankzij de subtiele hint van Posidonia zeewier. Hiermee haalt u een elegant alternatief voor Bvlgari Man in Black parfum in huis. Een snelle levering is aan ParfumCenter wel toevertrouwd.

Bvlgari Man in Black 100ml

Aansprekende geuren kunt u bij ParfumCenter eenvoudig in een originele design voordeelflacon bestellen. Bvlgari Man in Black 100ml kunt u geruime tijd dagelijks gebruiken. Zo geniet u langere tijd van dit bijzondere geurtje met een uiterst mannelijke charisma. Varieert u liever tussen verschillende geurlijnen uit ons Bvlgari aanbod, dan kunt u naast Bvlgari Man in Black 100ml ook kiezen voor de eau de parfumsprays met een inhoud van 30 en 60 ml. Zo houdt u ruimte in uw budget over om andere geuren, zoals Bvlgari Man Extreme. Net zo stijlvol en bij ParfumCenter voordelig verkrijgbaar!