Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein heren

Komt u graag fris en stijlvol voor de dag of zoekt u een krachtig, mannelijk parfum? De Calvin Klein heren collectie bestaat uit een brede keuze aan eaux de toilette, eaux de parfum en verzorgingsproducten voor elke man.

Meer informatie
Calvin Klein heren

45 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Calvin Klein is een beroemd modehuis dat al meer dan 50 jaar parfums uitbrengt. Ons Calvin Klein heren assortiment bestaat dan ook uit klassiekers die al jaren met succes verkocht worden, maar ook parfums van recentere datum. Een van de klassiekers is het tijdloze Calvin Klein Eternity for men. Deze lichte, frisse herengeur is ontwikkeld in 1990 en is een elegant parfum om dagelijks te gebruiken.

Calvin Klein heren parfum

Of u nu dagelijkse een herengeur draagt of alleen bij bepaalde gelegenheden, met een Calvin Klein heren parfum komt u altijd goed voor de dag. Voor wie frisse, maar verleidelijk aroma’s zoekt, heeft in Calvin Klein Obsession for men een bijzonder eau de toilette gevonden. De combinatie van frisse citrusvruchten en zoete geuren van vanille en sandelhout geven het een fris, kruidige geur. Een subtiele toevoeging van rode bessenaroma’s  geeft het geheel een verleidelijke touch. Dit eau de toilette vormt een paar met de oriëntaalse Calvin Klein Obsession, een eau de parfum voor de vrouw.

Calvin Klein heren parfum aanbieding

Profiteer van onze Calvin Klein heren parfum aanbieding bij Parfumcenter! In onze webwinkel vindt u een uitgebreid Calvin Klein heren assortiment tegen scherpe prijzen! Naast losse parfums en verzorgingsproducten, hebben we ook speciale geschenksets met een combinatie van eau de toilette en verzorgingsproducten. Leuk om cadeau te doen aan uw partner of collega! Als u overweegt om een Calvin Klein parfum aan te schaffen, dan kunt u dat eenvoudig online doen. Betalen kan met iDeal, Paypal en Credit Card. Alle parfums worden door ons snel en verzekerd verzonden. Ook bij een Calvin Klein heren parfum aanbieding krijgt u altijd het originele parfum in de bijbehorende verpakking thuisgestuurd.

CK One, Obsession of Eternity for men welke geur u ook zoekt van Calvin Klein u vindt ze allemaal in ons ruime assortiment. In onze online parfumerie vindt u alle Calvin Klein heren parfums. Ons aanbod wordt continu bijgewerkt zo koopt u bij ons naast de klassiekers ook de nieuwste geuren van Calvin Klein. Voor een complete huidverzorging bieden wij heerlijk deodorants en aftershaves van Calvin Klein. Alle producten van Calvin Klein zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd verzonden.