Calvin Klein Eternity for men

ck

Calvin Klein Eternity for men is een echte klassieker in de collectie van Calvin Klein parfums. Dit eau de toilette is in 1990 gelanceerd als een parfum voor de gevoelige, verfijnde man die tegelijk ook sterk en mannelijk kan zijn.

calvin_klein_eternity_for_men_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Calvin Klein Eternity for men is een lichte, frisse geur waardoor hij uitstekend geschikt is voor dagelijks gebruik. Het aroma van dit eau de toilette is opgebouwd uit onder andere citrusvruchten, kruidige elementen als koriander, salie en basilicum. Ook bloemige onderdelen zijn duidelijk aanwezig. De basisnoten ten slotte zijn onder andere musk, amber en houtelementen. 

Calvin Klein Eternity for men Aqua

Sinds 2010 is er een fris, elegant broertje van Eternity op de markt: Calvin Klein Eternity for men Aqua. Dit modernere eau de toilette heeft een meer aquatisch, houtachtig aroma. Kernideeën bij Calvin Klein Eternity for men Aqua zijn vertrouwen, elegantie en moeiteloze verleiding. Bij Parfumcenter is dit eau de toilette zowel los als in geschenkset verkrijgbaar. De set bestaat uit 100 ml eau de toilette en 100 ml aftershave balsem, heel geschikt om cadeau te doen!

Calvin Klein Eternity for men aanbieding

Wilt u dit eau de toilette eens uitproberen? Maak dan gebruik van de Calvin Klein Eternity for men aanbieding. In onze webwinkel bestelt u deze klassieker eenvoudig online. Ook voor andere Calvin Klein klassiekers bent u bij ons aan het juiste adres. Probeer eens het frisse, maar verleidelijke Calvin Klein Obsession for men. Of verras uw vrouw met een heerlijk parfum als Calvin Klein Downtown, een onstuimige, nieuwe geur uit 2013. Maakt u gebruik van de Calvin Klein Eternity for men aanbieding? Bij Parfumcenter krijgt u het eau de toilette snel thuisgestuurd. De verzending is bovendien verzekerd en wordt bij u persoonlijk afgeleverd.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.