Calvin Klein Obsession for men

ck

Als we het over Calvin Klein klassiekers hebben, dan mag Calvin Klein Obsession for men niet ongenoemd blijven! Dit verleidelijk parfum werd al in 1986 door Bob Slattery gecreëerd voor en het jaar daarop won het de FiFi, de meest prestigieuze prijs voor een parfum.

calvin_klein_obsession_for_men_parfumcenter
Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samen met het vrouwelijke Obsession was het dé geur van de jaren tachtig en Calvin Klein Obsession for men is nog steeds ongekend populair. Kenmerkend voor dit eau de toilette is het samenspel tussen frisse citrusgeuren en kruidig koriander en kaneel, gecombineerd met subtiele aroma’s van sandelhout, vanille en amber. Een toevoeging van rode bessen geeft het parfum zijn verleidelijke karakter.

Calvin Klein Obsession Night for men

Calvin Klein Obsession Night for men werd in 2005 geïntroduceerd als de opvolger van het succesvolle Calvin Klein Obsession for men. Het is een moderne, oriëntaalse eau de toilette met een verleidelijk houtachtig aroma. Nootmuskaat- en muskgeuren en geuraccenten van vanilla en patchouli kenmerken dit parfum. Grapefruit, peer en kardemom vormen de topnoten. Calvin Klein Obsession Night for men is een elegant, verleidelijk aroma geschikt voor elke man. De fraai vormgegeven, donkerblauwe flacon waarin het parfum wordt gepresenteerd straalt elegantie en stijl uit. Deze jongere variant van Calvin Klein Obsession misstaat op geen enkele toilettafel!

Calvin Klein Obsession for men 125ml

Deze collectie verleidelijke eaux de toilette is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. De Calvin Klein Obsession for men 125ml flacon is de grootste variant in ons assortiment. Naast deze flacon hebben we ook geschenksets van Calvin Klein Obsession for men. Deze zijn natuurlijk leuk om cadeau te doen, maar u kunt ze ook voor uzelf bestellen zodat u meteen meerdere producten van deze klassieker in huis haalt. Mocht Calvin Klein u goed bevallen, kijk dan ook eens bij onze andere klassiekers, zoals Eternity for men. U bestelt Calvin Klein Obsession for men 125ml of een ander parfum van uw keuze eenvoudig online. Parfumcenter zorgt ervoor dat uw aanwinst snel en zorgvuldig bij u wordt bezorgd!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.