Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

CK One

Calvin Klein is de pionier op het gebied van geurtjes die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. CK One is de eerste van een lange serie en is inmiddels al ruim 20 jaar op de markt, en nog steeds met onovertroffen succes.

Ck One Gold is een eerbetoon aan de jeugd, waarbij niets fout kan gaan. Alles wat je aanraakt verandert in goud. Deze creatie van Calvin Klein laat zich niet in traditionele normen dwingen, het combineert de kracht van beide seksen in een unisex geur. Een unieke boeiende, frisse en fruitige, en tegelijkertijd houtachtige compositie die de gouden charme van een stralende jeugd vangt. De houtachtige geur voor vrouwen en mannen werd halverwege 2016 gelanceerd. Meer informatie
CK One

Het unieke aroma van CK One heeft een uitdagende frisheid met een licht provocerende basis. Wanneer u een complete CK One sensatie wilt creëren, dan heeft u bij Parfumcenter een ruime keuze. Zo bestelt u eenvoudig een speciale reisverpakking of een deostick uit dezelfde lijn. Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs.

CK One Unisex

Wat maakt nu eigenlijk een geur voor man en vrouw zo bijzonder? CK One Unisex vertelt het in aansprekende geuren, waarin hinten van bergamot, kardemom, ananas , papaja, amber en groene thee samenkomen. Deze frisse topnoten passen goed bij zowel mannen als vrouwen. Hetzelfde geldt voor de hartnoten van onder andere nootmuskaat en jasmijn. De houtachtige basisnoten geven het parfum een mannelijk karakter, terwijl de zoetige geuren van ceder- en sandelhout enigszins vrouwelijk zijn. Het resultaat is een uniek eau de toilette die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Durf te verleiden en bestel CK One Unisex bij Parfumcenter.

CK One Eau de toilette

Calvin Klein zorgt met een ruime collectie voor een complete geursensatie van top tot teen. Naast CK One Eau de toilette bestelt u met hetzelfde gemak deosticks voor een aangename CK One frisheid . Aan de mannen die nog een extra mannelijk accent willen toevoegen kunnen wij de speciale CK One showergel bijzonder aanraden. CK One Eau de Toilette maakt bij zowel man als vrouw indruk. Toch is de geursensatie niet uitgesproken vrouwelijk of mannelijk, want het effect is op elke huid verschillend.

CK One aanbieding

Parfumcenter is de online expert in geurenland met voor iedereen wel een CK One aanbieding. Wij hanteren niet alleen scherpe prijzen en fikse kortingen. CK One is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Calvin Klein miniatuurset . Dit is een speciale serie met vijf verschillende eau de toilettes in flacons van 10 ml. Wilt u de wereld van CK ontdekken? Bekijk dan ook eens onze eau de toilettes met een meer mannelijk accent zoals het verfijnde Calvin Klein Eternity for men. Of ga op de romantische tour met Calvin Klein Obsession for men. Of u nu kiest voor onze CK One aanbieding of een van onze andere Calvin Klein parfums, u krijgt bij ParfumCenter kwaliteit voor scherpe prijzen!