CH men

CH men

Met CH Men lanceerde Carolina Herrera de mannelijke versie van haar parfum CH. CH Men is een houtachtige parfum voor heren met een gevoel voor 'avontuur, savoir-faire, passie, excentriciteit en natuurlijk stijl'. De communicatie is gebaseerd op 'een reis om nieuwe sensaties te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plaatsen te ontdekken'. De CH man is, net als zijn geur, elegant en verfijnd en vindt het heerlijk om door de smalle straten van grote steden te dwalen, op zoek naar oude boekwinkels en kleine cafes. Het leven is een reis, CH Men is de essentie.

Het assortiment Carolina Herrera herengeuren is uitgebreid met CH Men Sport eau de toilette. De man die kiest voor deze geur heeft een karakteristieke persoonlijkheid. Hij is elegant en zorgzaam in alle aspecten van het leven. Hij leeft zijn leven tot aan het maximum en geniet van elk moment. Hij ziet sport als een deel van zijn levensstijl.

In 2015 presenteerde Carolina Herrera nieuwe versies van de oorspronkelijke geuren CH uit 2007 en CH Men uit 2009. Carolina Herrera CH kreeg een nieuwe verpakking, terwijl CH Men Prive een geheel nieuwe compositie heeft. CH Men Prive is een oosterse - houtachtige, lederen geur voor mannen, spannend, rijk en luxe.

Meer informatie

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
CH Men, CH Men Sport en CH Men Privé van Carolina Herrera zijn verfijnde geuren welke op elk moment van de dag onweerstaanbaar zijn. De parfums zijn van hoge kwaliteit en koopt u voordelig en eenvoudig in een paar stappen in onze online parfumerie. CH Men, CH Men Sport en CH Men Privé zijn verkrijgbaar als eau de toilette spray en zitten in een stijlvolle flacon met zwarte en rode tinten. Onze parfums zijn gegarandeerd 100% origineel en worden snel en verzekerd verzonden.