Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Carolina Herrera 212 Men Heroes Set 90ml eau de toilette spray + 10ml edt spray

43% korting

Carolina Herrera 212 Men Heroes Set 90ml eau de toilette spray + 10ml edt spray

Aanbieding

Normale prijs: € 105,00

Normale prijs: € 74,95

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml + 10 ml
Parfumtype Eau de toilette, Geschenksets
Carolina Herrera 212 Men Heroes Set 90ml eau de toilette spray + 10ml edt spray

Voel je voor altijd jong met 212 Heroes, een frisse nieuwe mannelijke geur die de jeugd, vrijheid en authenticiteit viert. Verpakt in een opvallende skateboard-vormige flacon en vertegenwoordigd door een divers team van getalenteerde creatievelingen, is deze innovatieve, veganistische geur het bewijs dat niets heldhaftiger is dan authentiek zijn.

212 Heroes vindt Fougères opnieuw uit met een nieuw olfactief genre: Fougère Fruitig Houtachtig. Jeugdige topnoten van Peer Elixir en Gember worden versterkt door Lemon Haze Cannabis. Het hart bevat een innovatief, fris akkoord van Geraniumolie uit Madagaskar, dat leidt tot een lederachtige en houtachtige basis.

Een revolutionaire geur vraagt om een revolutionaire flacon. 212 Heroes opent een nieuw hoofdstuk in industrieel design met een innovatieve flacon van glas en chroom die aan het silhouet van een skateboard doet denken en de geest van een nieuwe generatie vastlegt. De Fruitige Houtachtige Fougère geur voor mannen werd in 2021 uitgebracht en is gecreëerd door Domitille Michalon Bertier, Juliette Karagueuzoglou en Carlos Benaim.

Top : Peer, Cannabis en Gember;
Hart : Geranium en Salie;
Basis : Muskus en Leer.
Meer informatie