Cartier Declaration

Declaration

Declaration is een houtachtige florale muskgeur gecreëerd voor mannen, maar ook door vrouwen genoten, zeer verfijnd, elegant en sensueel.

Na het iconische Declaration werd Declaration Essence gelanceerd, geschikt voor alle seizoenen, ideaal voor romantische diners en avonden in de stad.

Declaration d'un Soir is omschreven als impulsief, in staat om regels en remmingen te overwinnen, de wildste en meest vurige verklaringen durven te maken... wat tot onvergetelijke momenten leidt.

Declaration L'Eau toont een iets andere, levendigere en meer energieke kant. De aromatische-kruidige versie is zeer geschikt voor het warmere gedeelte van het jaar.

Declaration Fraiche is een frissere en meer citrusachtige versie met meer Bergamot, wat een chique sprankeling geeft. Een lichte en verfrissende zomerse variant.

 

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Cartier Declaration eau de toilettes in verschillende formaten en diverse huidverzorgingsproducten van Cartier koopt u in een paar klikken online in onze webshop. Het elegante Cartier Declaration zit in een stijlvolle flacon met een tijdloos ontwerp. Het parfum is van hoge kwaliteit en blijft de hele dag door heerlijk ruiken. Cartier Declaration maar ook andere heren parfums van Cartier zijn in onze online parfumerie altijd voordelig geprijsd en gegarandeerd origineel.