Davidoff Cool Water Man

davidoff_1

Een goed eau de toilette draagt bij aan een gevoel van kracht en frisheid. Davidoff Cool Water Man is een aroma dat daar bij uitstek in slaagt.

davidoff_cool_water_parfumcenter_banner
Meer informatie

Producten 13-13 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 13-13 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dit parfum straalt kracht en zuiverheid uit, frisheid en sensualiteit. Topnoten van bergamot en frisse pepermunt, lavendel en meloen geven het zijn frisse geur, samen met het florale hart van sandelhout en jasmijn. Een melange van ceder, musk, tabak en amber geven Davidoff Cool Water man een aardse, mannelijke basis.

Davidoff Cool Water Man Eau de Toilette

Of u nu dagelijks een parfum gebruikt, of alleen bij bijzondere gelegenheden, met Davidoff Cool Water Man Eau de Toilette maakt u een goede keuze. Het aroma van dit eau de toilette zal u een frisse, krachtige uitstraling geven. Met de handige spray bepaalt u zelf de intensiteit van de geur, passend bij de gelegenheid waarvoor u Davidoff Cool Water Man Eau de Toilette draagt. Als het parfum u bevalt, probeert u dan ook eens de Davidoff Cool Water Man aftershaves, deodorants en showergels.

Davidoff Cool Water Man 75ml

De eau de toilette is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar, zoals de Davidoff Cool Water Man 75ml editie. Deze wordt geleverd in de originele verpakking: een strak vormgegeven blauwe flacon die past bij het frisse, aquatische karakter van het parfum. U bestelt Davidoff Cool Water Man 75ml eenvoudig online in onze webwinkel tegen de scherpste prijs. Wilt u ook een ander parfum proberen of iemand anders verrassen met een Davidoff parfum? Bekijk dan ook eens de Davidoff Champion collectie of de Cool Water Woman collectie, de vrouwelijke variant van Davidoff Cool Water Man.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.