Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Eau Sauvage

Dior eau Sauvage is Dior's eerste mannenparfum en daarmee een Franse klassieker bij uitstek! Door de eenvoudige en legendarische compositie van wereldklasse, biedt Dior eau Sauvage de perfecte mix van friszoete citrusnoten met een stoere en mannelijke houtachtige ondertoon.

Meer informatie
Dior Eau Sauvage

Dit klassieke parfum werd in 1966 gepresenteerd in samenwerking met parfumeur Edmond Roudnitska en werd een favoriete geur van mannen wereldwijd. Dior eau Sauvage is een karakteristiek parfum met tijdloze elegantie en een blijvende frisheid!

Dior eau Sauvage parfum

Wanneer u op zoek bent naar een legendarische frisse en mannelijke geur, is Dior eau Sauvage parfum een echte aanrader! De klassieke samenstelling van citrus, gecombineerd met mysterieuze akkoorden van mirre en houtachtig vetiver, versterkt het mannelijke en luxueuze in dit bijzondere parfum. De nieuwe editie Dior eau Sauvage parfum werd in het voorjaar van 2011 gelanceerd en is de ultieme geur voor elke man! Koop Dior eau Sauvage parfum voordelig en eenvoudig online bij Parfumcenter!

Dior eau Sauvage extreme

Voor mannen die durven te leven en niet graag onopgemerkt door het leven gaan, is Dior eau Sauvage extreme al in 1984 ontwikkeld! Een jeugdige, vrijgevochten, aromatische citrusgeur, speciaal voor mannen! Een spontane mannengeur die blijft boeien. Koop Dior eau Sauvage Extreme en alle andere Dior eau Sauvage geuren voordelig online in onze webwinkel! Diors Eau Sauvage parfums blijven revolutionair vanwege hun eenvoudige heldhaftigheid en tijdloze elegantie! Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst, wordt uw orginele Dior eau Sauvage parfum binnen enkele dagen veilig en verzekerd bij u thuisbezorgd! Bekijk ons complete assortiment Dior mannenparfum, zoals Dior Homme en Dior Fahrenheit online!