Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Fahrenheit

Dior Fahrenheit is een revolutionaire, moderne geur die bestaat uit nuances van mandarijn, viooltjes, ceder, patchoeli en leder. Deze florale, musk- en houtachtige herengeur werd in 1988 gecreërd. Een energieke, delicate en afgeronde geur.

Fahrenheit Le Parfum biedt een karakteristieke harmonie van contrasten. Het is gecreëerd Francois Demachy, die de oriëntaalse-leerachtige kant van de compositie accentueerde. Uiterst zeldzame, natuurlijke ingrediënten werden geselecteerd, die op sensuele wijze heet leer en een met nuances geweven oriëntaals ritme accentueren en volgen. Meer informatie
Fahrenheit

Dit parfum is een explosieve combinatie van water- en vuurelementen. Hierdoor biedt Dior Fahrenheit een absolute en nieuw soort frisheid! Ervaar deze energieke en delicate geur nu zelf!

Dior Fahrenheit parfum

21 jaar na de lancering van Dior Fahrenheit parfum, bracht Dior zijn opvolger op de markt. Dior Fahrenheit Le Parfum is donkerder en intensiever dan zijn voorganger. Het parfum biedt een karakteristieke mix van contrasten. Deze versie van Dior Fahrenheit parfum wordt gekenmerkt door een lederen, houtachtige geur en is geschikt voor elke mannelijke, jeugdige en elegante man! Naast dit Dior Fahrenheit parfum bestaat de Fahrenheit-collectie ook uit een serie verzorgingsproducten, zoals aftershave, deodorant en een showergel. Ook voor Dior Fahrenheit eau de toilettes bent u in onze webwinkel aan het juiste adres.

Dior Fahrenheit 32

Florals zijn een trend in de mannelijke geuren, en daarom lanceerde Christian Dior de florale geur Dior Fahrenheit 32! Deze geur heeft een oranjebloesemextract dat is geharmoniseerd met houtachtige noten voor een frisse twist. De frisheid van deze florale geur komt voornamelijk bij de extracten van de iris, roos, viool, oranjebloesem, vetiver en vanille vandaan. Door deze lichte en zachte samenstelling kan de Dior Fahrenheit 32 ook een florale geur zijn voor vrouwen!

Dior Fahrenheit eau de parfum

Dior Fahrenheit eau de parfum is een explosieve, mannelijke geur die een nieuw soort van verfrissing biedt. Het parfum is gewijd aan avonturiers en freelancers, oftewel mannen die grenzen opzoeken. In januari 2014 bood Dior een nieuwe, nog intensere versie aan van Dior Fahrenheit eau de parfum, Fahrenheit Le Parfum. Deze geur biedt een karakteristieke harmonie van geurcontrasten, gecreëerd door de huisparfumeur van Dior, Francois Demachy. Voor deze unieke compositie van Fahrenheit Le Parfum werden uiterst zeldzame, natuurlijke ingrediënten geselecteerd, die op sensuele wijze worden gecombineerd! Koop Dior Fahrenheit eau de parfum voordelig online bij Parfumcenter en profiteer van onze snelle, verzekerde verzending en lage prijzen! Vandaag Dior Fahrenheit eau de parfum besteld, is binnen enkele werkdagen al in huis! Bekijk ook eens onze Dior parfum dames om cadeau te doen!