Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Homme

Een zeldzaam herenparfum met een zeer precieze en uitgekiende formule, dat is Dior Homme! Deze geur combineert eeuwenoude tradities met moderne trends, door de mengeling van poederachtige, florale geuren en houtachtige invloeden.

Meer informatie
Dior Homme

20 artikel(en)

De zuivere kwaliteit van de ingrediënten van Dior Homme wordt op unieke wijze overgebracht op de huid. Dior Homme, een soepele en intense geur ontwikkeld door Francois Demachy. Een ware klassieker voor de nieuwe generatie!

Dior Homme parfum 100ml

Wilt u Dior Homme parfum voor uzelf kopen, of als cadeau om weg te geven? Bij ParfumCenter kunt u Dior Homme parfum 100ml kopen voor de laagste prijs! Alle Dior Homme parfums zijn tevens in onze webwinkel verkrijgbaar in 50ml, 100ml en 150ml. U vindt bij ParfumCenter de gehele collectie Dior Homme parfum 100ml, bestaande uit Dior Homme, Dior Homme Sport eau de toilette en Dior Homme Intense eau de parfum.

Dior Homme Sport eau de toilette is een frisse, houtachtige en tegelijkertijd kruidige geur, welke atletische en stijlvolle elegantie teweegbrengt. Doordrenkt met jeugdige brutaliteit en opwekkende frisheid, is Dior Homme Sport eau de toilette de perfecte geur voor elke man! Dior Homme Intense eau de parfum is een intense en sensuele geur voor de avond, verrijkt met muskusachtige accenten en virginia ceder. Verfijnd en mannelijk voor lange en zwoele zomernachten!

Dior Homme parfum prijs

Alle geuren van Dior Homme vindt u als eau de toilette of als eau de parfum in onze webwinkel. Dior Homme parfum prijs vergelijken? Bij ons vindt u Dior Homme parfum gegarandeerd voor de laagste prijs!  Of u nu kiest voor de klassieker Dior Homme,de frisse Dior Homme Sport of de krachtige Dior Homme Intense, deze en nog vele andere topgeuren van Dior koopt u eenvoudig en veilig bij ParfumCenter! Bekijk ook eens onze andere Dior parfums, zoals het explosieve Dior Fahrenheit. Al onze parfums worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden en binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgd! Tevens ontvangt u bij uw bestelling altijd een gratis proefgeur!