Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Homme

Een zeldzaam herenparfum met een zeer precieze en uitgekiende formule, dat is Dior Homme! Deze geur combineert eeuwenoude tradities met moderne trends, door de mengeling van poederachtige, florale geuren en een krachtige basis van houtachtige invloeden. De zuivere kwaliteit van de ingrediënten van Dior Homme hebben een uniek effect op de huid. Dior Homme is een soepele en intense geur ontwikkeld door François Demachy. Een ware klassieker voor de nieuwe generatie

Meer informatie
Dior Homme

Dior Homme parfum 100 ml

Wil je Dior Homme parfum bestellen, voor jezelf of om cadeau te doen? Bij ParfumCenter kun je heel voordelig een Dior Homme parfum in 100 ml flacon kopen! Verder heb je ook de keuze uit verpakkingen van 50 en 150 ml. Je vindt dezelfde variatie bij onze andere series Dior parfum voor heren zoals Dior Fahrenheit en Dior Sauvage. Zoek jij een eau de toilette met een frisse, houtachtige geur met een kruidig accent? Dan is Dior Homme Sport je op het lijf geschreven. Naast Dior Homme parfum in 100 ml uitvoering heb je in onze webshop dus volop keuze!

Dior Homme Intense

De sensuele aroma’s van Dior Homme Intense passen perfect bij de avond. Muskusachtige accenten gecombineerd met virginia ceder zorgen voor meer diepgang. De verrassende topnoot van lavendel is de kers op de taart van dit ultra mannelijke Dior parfum. Dior Homme Intense heeft een stijlvolle flacon waarin donkere tinten de boventoon voeren. Heel toepasselijk voor een geursensatie die gecreëerd is om te verleiden. Zoek je daarnaast nog een Dior parfum voor dames om cadeau te doen? Ook dan zit je goed in onze webshop!

Dior Homme parfum aanbieding

Bij ParfumCenter vind je een Dior Homme parfum aanbieding! Deze geldt ook voor andere klassiekers van hetzelfde merk zoals Dior Eau Sauvage en Dune pour Homme. Onze parfums worden geleverd in de originele flacon. In onze webshop vind je altijd een Dior Homme parfum aanbieding en je profiteert daarnaast van een snelle levering. Ook voor aantrekkelijk geprijsde parfums van andere bekende merken zit je bij ons goed!

Dior Homme kopen

Op zoek naar een parfum voor heren? Bij ParfumCenter kun je zeer voordelig Dior Homme kopen! Dit parfum is van zuivere kwaliteit en je kunt genieten van iris, amber en cacao in het hart en een samenspel van lavendel, salie en bergamot in de top . De basis van vetiver, patchoeli en leer maken deze geur luxueus en resoluut mannelijk. In onze webshop kun je Dior Homme voordelig kopen en profiteer je van een snelle levering!