Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Sauvage

Welke geur past het beste bij avonturiers? Dior Sauvage! Voor deze geur liet parfumeur Demachy zich inspireren door de woestijn: ongerept, desolaat en geheimzinnig met eindeloze vlaktes. In deze wereld voelt de Dior Sauvage man zich op zijn best. De geur werd bij de introductie aangekondigd als radicaal fris, rauw en nobel tegelijkertijd. De compositie is universeel dankzij zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie
Sauvage

Dior Sauvage parfum

Bij ParfumCenter bestel je jouw Dior Sauvage parfum voordelig online. De geur opent sappig, fris met een topnoot van bergamot uit Reggio di Calabria. Pittige accenten van Sichuan peper worden harmonieus aangevuld met ambroxan en warme houtachtige noten. Het Dior sauvage parfum is een herinterpretatie van de eau de toilette die een tikje dieper en sensueler is. Daarnaast kun je bij ParfumCenter ook een bijpassende deodorant en aftershave lotion bestellen. Ook voor ander Dior parfum voor heren, zoals Dior Fahrenheit en Dior Eau Sauvage kun je in onze webshop terecht.

Dior Sauvage 100 ml

Bij ParfumCenter vind je een uitgebreid assortiment Dior parfum in flacons van diverse formaten. Dior Sauvage 100 ml is zeker een goede keuze wanneer je graag verschillende luchtjes afwisselt. Zo hebben wij in ons assortiment ook parfum voor heren zoals Dior Dune pour Homme. Dit is een poëtische eau de toilette die geïnspireerd is op de geur en het leven rond de kust. Het geurpalet opent fris met topnoten van zwarte bessenblad, vijgenblad, basilicum en salie. Dune is net als Dior Sauvage in 100 ml flacon verkrijgbaar.

Dior Sauvage 200 ml

Wil jij extra voordelig de lekkerste geuren online bestellen? Dan is Dior Sauvage in 200 ml flacon een echte aanrader. Door de grotere flacon bespaar je flink, erg prettig wanneer je deze avontuurlijke geur dagelijks draagt. In ons brede assortiment vind je daarnaast andere exclusieve merken. Deze kun je bij ParfumCenter net zo gemakkelijk als Dior Sauvage 200 ml online bestellen. Zoek jij een inspirerend cadeau voor een vriendin of jouw partner? Bekijk dan ook onze collectie Dior parfum voor dames! Wij zorgen standaard voor een snelle levering van jouw bestelling!

Dior Sauvage parfum heren

De mysterieuze facetten van Dior Sauvage parfum voor heren zorgen voor een krachtige geur beleving. Hout en amberachtige geursporen onderstrepen de mannelijkheid van de drager en kruidige noten geven het parfum zijn volheid en sensualiteit. Deze Oosterse geur is perfect voor de zelfverzekerde man. Naast Dior Sauvage parfum voor heren, kun je bij ParfumCenter ook terecht voor scherp geprijsde huidverzorgingsproducten van Dior!

Dior Sauvage parfum aanbieding

Wist je dat ParfumCenter Dior Sauvage parfum in de aanbieding heeft? Zo kun je je vriend blij maken dankzij de parfum aanbieding voor heren voor een extra scherpe prijs. Kies je voor Homme of liever Dune Pour Homme? Deze parfums zullen menig hart sneller doen slaan. Bij ons worden de parfums geleverd in de originele verpakking. Ontdek nu de Dior Sauvage parfum aanbieding in onze webshop!

Dior Sauvage parfum kopen

Bij ParfumCenter is het eenvoudig om Dior Sauvage parfum voordelig te kopen. In onze webshop is elk parfum bovendien scherp geprijsd. Dat maakt het nog leuker om jezelf of een ander een geurtje cadeau te doen. Wanneer je Dior Sauvage parfum gaat kopen bij ParfumCenter, hoef je niet meer de deur uit en wordt jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd. Zo kun je binnen enkele dagen al genieten van een krachtig parfum. Bij ons vind je 100% originele parfums!