Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior Fahrenheit Le Parfum 75ml eau de parfum spray

Christian Dior Fahrenheit Le Parfum 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 124,40

Speciale prijs: € 98,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 20%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Christian Dior Fahrenheit Le Parfum 75ml eau de parfum spray

Na Aqua Fahrenheit en Fahrenheit Absolute boden de makers van het huis begin januari 2014 een nieuwe, nog intensere versie aan, door het introduceren van de nieuwste editie, Fahrenheit Le Parfum.
Fahrenheit Le Parfum biedt een karakteristieke harmonie van contrasten. Fahrenheit Le Parfum is gecreëerd door de huisparfumeur van Dior, Francois Demachy die de oriëntaalse-leerachtige kant van de compositie accentueerde: "Ik wilde geen karikatuur van de Fahrenheit geur, die al een assertieve compositie heeft, creëren. In plaats daarvan volgde ik de oorspronkelijke structuur door het toevoegen van elementen die het verhaal verrijken en haar atypische persoonlijkheid benadrukken", aldus Demachy. Voor de compositie van Fahrenheit Le Parfum werden uiterst zeldzame, natuurlijke ingrediënten geselecteerd, die op sensuele wijze heet leer en een met nuances geweven oriëntaals ritme accentueren en volgen.
Fahrenheit Le Parfum opent met suède, de meest intense noot tot nu toe, vergezeld van Siciliaanse mandarijn en zoethoutwortel. Het hart verschaft een nieuwe mix van aroma's door de samenvoeging van viooltjesblad absolue en rum absolue, gekruid met koriander en komijn. De basis introduceert Bourbon vanille absolue dat de schoonheid van de ingrediënten benadrukt, voor stabiliteit zorgt en de huid verwarmt en knuffelt.

Top : Zoethout Siciliaanse Mandarijn Suède
Hart : Viooltjesblad Rum Komijn Koriander
Basis : Bourbon Vanille
Meer informatie