Givenchy Play for him

Play for him

Play for Him is een fris houtachtig parfum voor mannen. Givenchy heeft, vanuit één olfactorische inspiratie, twee elkaar aanvullende, maar verschillende versies van dit parfum gemaakt, om de vele facetten van mannelijkheid te weerspiegelen, Play for Him en Play for Him Intense. Meng met Play Intense om een derde geur te creëren; de twee parfums zijn in perfecte harmonie met elkaar.

Play Intense deelt dezelfde gemeenschappelijke structuur als Play met een toegevoegde sensuele noot van tonkaboon, waardoor deze intense versie warmer, meer gourmand en minder citrusachtig is. Het is een geur voor de man die continu op zoek is naar nieuwe avonturen.

Meer informatie

Givenchy Play for Him en Givenchy Play for Him Intense zijn als eau de toilette spray in verschillende formaten voordelig te koop. Deze mannelijke en frisse geuren van Givenchy zitten in een strak vormgeven flacon met een sportieve uitstraling. Naast de Play for Him geuren van Givenchy vindt u in onze online parfumerie nog veel meer topgeuren van Givenchy waaronder Givenchy Pour Homme, Givenchy Pi en Givenchy Gentleman. Al onze geuren van Givenchy zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.