Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy parfum heren

Naast de overheerlijke geuren van Givenchy dames heeft Givenchy ook een parfumlijn voor heren ontwikkeld. Deze herenlijn bestaat uit een verscheidenheid aan geuren, voor de man die alleen een avondgeur nodig heeft tot de man die dagelijks een heerlijk parfum wil dragen. Voor iedere gelegenheid de juiste geur. Ons assortiment Givenchy parfum voor heren is erg breed en u vindt hier de geur die bij u past!

Meer informatie
Givenchy heren

29 artikel(en)

Givenchy parfum Gentlemen Only

Bent u een moderne energieke man die ook van klassieke geuren houdt? Dan is Givenchy parfum Gentlemen Only dé geur voor u! Deze geur heeft veel karakter door zijn overweldigende houtachtige nuances gemengd met de frisse en kruidige toevoeging van groene mandarijn, roze peper en nootmuskaat. Givenchy parfum Gentlemen Only is een parfum voor de succesvolle man die deze dagelijks durft te dragen! Mocht u naast de heren parfum een cadeau voor uw vriendin, vrouw of moeder willen bestellen bekijk dan snel onze Givenchy dames geuren.

Givenchy parfum Pi

Kan u zich identificeren met de woorden; ontwapenend, sensueel maar toch fris? Dan is Givenchy Pi het parfum voor u! De geur heeft een sterk, houtachtig karakter met een warme orientaalse vleug van amandel, mandarijn en vanille. Het is een typische avondgeur, maar overdag kan deze geur uiteraard door dappere mannen gedragen worden. Al onze parfums zijn gegarandeerd authentiek en worden geleverd in originele verpakking bij u thuis. Bestel eenvoudig Givenchy Pi parfum bij de online parfumerie ParfumCenter!