Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Pour Homme

Het strakke design met minimalistische inslag verraadt het mannelijke karakter van Gucci pour Homme. Met subtiel intense houtnoten van specerijen en amber is deze geur zowel krachtig als ingetogen. De moderne man is krachtig en energiek, maar bewaart zijn zelfbeheersing. Kies daarom zelfverzekerd voor Gucci pour Homme en bestel voordelig bij ParfumCenter!

Meer informatie
Pour Homme

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gucci pour Homme 2

Bij een succesvolle geurcreatie ligt de lat altijd hoog voor haar opvolger. Gucci pour Homme 2 maakt deze verwachtingen helemaal waar. De prikkelende sensualiteit van het origineel is verder uitgebouwd en verweven met een vleugje lichtzinnige elegantie. Het aroma van Gucci pour Homme is helderder en lichter geworden. De verfrissende topnoot van Bergamot ademt het tijdloze karakter van een warme zomerdag.

Gucci pour Homme eau de toilette

Bij ParfumCenter bestelt u Gucci pour Homme eau de toilette voordelig in een originele flacon van 100 ml. Deze is stijlvol vormgegeven in rechte lijnen en heeft een rechthoekige dop. Door de transparante verpakking loopt sierlijk de verstuiver. Daarmee kunt u Gucci pour Homme eau de toilette gelijkmatig aanbrengen voor een geursensatie die geruime tijd blijft hangen. Ontdek ons complete collectie Gucci parfum heren en bestel eenvoudig online in verzegelde verpakking!