Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

L'Instant de Guerlain pour Homme

Geniet van het rijke en houtachtige parfum L’Instant de Guerlain pour Homme. Als u deze unieke geur draagt is alles mogelijk. Een moment dat uw leven kan veranderen. Het parfum zit vol verrassingen zoals de warme houtakkoorden en frisse citrusvruchten. De flacon is uit een luxueus en doorzichtig glasblok gesneden. Door de combinatie van hoekige en ronde vormen in de L’Instant de Guerlain pour Homme parfumfles krijgt deze een aantrekkelijk contrast.

Meer informatie
L'Instant de Guerlain pour Homme

L'Instant de Guerlain pour Homme eau de parfum

Verwen uzelf met het luxe gouden L'Instant de Guerlain pour Homme eau de parfum. De topnoten zijn origineel met anijs en jasmijn naast de frisheid van citroen. Het warme en mannelijke hart bestaat uit verleidelijke patchouli, sandelhout en ceder. De compositie komt samen in de basis van sensuele musk en hibiscuszaden. Wacht niet langer en bestel gelijk het L'Instant de Guerlain pour Homme eau de parfum bij ParfumCenter!

L'Instant de Guerlain pour Homme kopen

In onze webshop kunt u eenvoudig online het elegante parfum L'Instant de Guerlain pour Homme kopen. Omdat wij niet de kosten hebben van een vast winkelpand, kunnen we u voordelige prijzen bieden. Onze Guerlain heren en Guerlain parfum dames collectie bieden we u in de originele verpakking. Door de snelle levering heeft u het parfum vaak morgen al in huis! Uw L'Instant de Guerlain pour Homme geur kopen doet u daarom bij ParfumCenter!