Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hermes heren

Hermès is een Frans huis voor luxe goederen, in 1837 opgericht door Thierry Hermes. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op de paardensport, maar werd al snel uitgebreid met lederen handtassen, sjaals, accessoires, mode en parfum.
Voor Hermès begint het geurige avontuur in 1951 met Eau d'Hermès, gecomponeerd door Edmond Roudnitska, één van de grootste creatieve geesten in de wereld van geuren. Tien jaar later bevestigde de geboorte van Calèche eau de parfum, Hermès' eerste parfum voor vrouwen, de betrokkenheid van Hermes in het ambacht van parfumcreatie. Sindsdien volgde geur na geur, elk ondertekend door de grote namen van parfumdesign. De komst van Jean-Claude Ellena, in 2004, als de in-house parfumeur voor Hermès, was een beslissende stap. Als kunstenaar van olfactorische emotie, een estheet die verder dan schaal en materiaal gaat, deelt hij Hermès 'gevoel van vakmanschap en expertise.

Meer informatie
Hermes heren

58 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

De heren parfums van Hermes zijn er voor ieder moment en in elke stijl. Laat u verleiden door het complexe Terre d’Hermes, het frisse Voyage of ga voor een van de Jardin geuren van Hermes. Wat uw favoriet ook is alle parfums van Hermes zijn van de beste kwaliteit en in onze online parfumerie voordelig geprijsd. Bestel uw favoriete geur veilig en snel online en ontvang bij uw bestelling een gratis proefje(s).