Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss The Scent

Wilt u als man een onweerstaanbare en verfijnde indruk achterlaten? Dan is het Hugo Boss The Scent parfum een echte aanrader. Deze verleidelijke geur van het wereldwijd bekende modemerk Hugo Boss werd in 2015 geïntroduceerd. In de afgelopen jaren heeft dit eau de toilette al vele mannenharten veroverd en zich langzaamaan tot klassieker ontwikkeld. De warme, krachtige geur is geschikt om zowel overdag als ‘s avonds te dragen. U bestelt Hugo Boss The Scent voordelig online bij ParfumCenter.

Meer informatie
Boss The Scent

Hugo Boss The Scent For Him

U haalt met Hugo Boss The Scent For Him een unieke geur in huis. Dit eau de toilette opent met krachtig en vurig gember. Het hart is vervuld van maninka fruit. Dit is een vrij nieuwe geur in de parfumindustrie en is het beste te vergelijken met een combinatie van passievrucht en rum. Na het verrassende hart komt een stoere, mannelijke basis van leer naar boven. De kruidige, fruitige én mannelijke geuren maken van Hugo Boss The Scent For Him een intrigerend parfum dat veel mannen zal aanspreken. U vindt deze aantrekkelijke geur in ons ruime aanbod Hugo Boss parfums voor dames en heren.

Hugo Boss The Scent Intense

Heeft u een voorkeur voor opvallende, sterke parfums? Dan zit u goed met Hugo Boss The Scent Intense. Naast gember bestaat de top van dit eau de parfum uit kardemom waardoor de geur extra krachtig opent. Aan de basis zijn vanille en houtachtige noten toegevoegd wat Hugo Boss The Scent Intense nog indrukwekkender maakt. Naast de verschillende varianten van het The Scent eau de toilette en eau de parfum vindt u bij ParfumCenter nog vele andere Hugo Boss heren parfums. Wat dacht u bijvoorbeeld van het zomerse, optimistische Hugo Boss Orange Man parfum? Of waant u zich liever in Oosterse sferen met Hugo Boss Red? Welk parfum u ook kiest, u bent met Hugo Boss verzekerd van een aantrekkelijke, verleidelijke geur!

Hugo Boss The Scent parfum

Als u op zoek bent naar een Hugo Boss The Scent parfum heeft u een ruime keuze bij ParfumCenter. Naast eau de toilettes voor mannen vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod Hugo Boss dames parfums. Onder andere The Scent For Her hebben wij in onze collectie. De sterke, kruidige geuren uit het mannelijke parfum maken in de damesvariant plaats voor zoete en fruitige noten, zoals perzik en honing. Gecombineerd met een basis van cacao en vanille zorgen de zoete accenten voor een echt vrouwelijk parfum. U bestelt het Hugo Boss The Scent parfum voor zowel dames als heren voordelig online bij ParfumCenter.Hugo Boss The Scent kopen

Hugo Boss The Scent kopen

Als u voor een aantrekkelijke prijs Hugo Boss The Scent wilt kopen, bent u bij ParfumCenter aan het juiste adres! U heeft bij ons een ruime keuze uit topmerken als u een parfum voor heren of een parfum voor dames zoekt. Wilt u niet alleen uzelf verwennen met een heerlijke geur, maar ook uw partner, familie of vrienden een geweldig cadeau geven? Bekijk dan ook eens onze geschenksets. U kunt bij ons eenvoudig online uw Hugo Boss The Scent parfum kopen. Bij ParfumCenter bent u verzekerd van de originele geur in de bijbehorende verpakking. Wij zorgen voor een snelle verzending van uw bestelling!