Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss man

De ambitieuze man met stijl kiest voor Hugo Boss voor de man. Deze serie uit het assortiment van ParfumCenter is net zo krachtig en zelfverzekerd als de strakke pakken van dit modemerk. Met Hugo Boss man vestigt u niet alleen de aandacht op uw mannelijkheid, maar geeft u ook een statement af. Een aquatische Hugo Boss geur past perfect bij de avontuurlijke geest, terwijl diepere geuren met houtachtige en oriëntaalse accenten een vleugje sensualiteit toevoegen. Met Hugo Boss voor de man schept u uw eigen image!

Meer informatie
Hugo Boss heren

92 artikel(en)

Hugo Boss man eau de toilette

Een zelfbewuste man durft met een Hugo Boss man eau de toilette zijn karakter te tonen. Bent u een creatieve geest die drijft op de spontaniteit van het moment? Hugo Boss Just Different is voor u dan de juiste keuze! De verfrissende opening van munt en granny smith voert direct naar het subtiele hart van fresia en het geheimzinnige aroma van basilicum. Dit doet denken aan het eigenzinnige Italiaanse kruid dat goed combineert met zowel hartig als zoet. De houtachtige basis van dit Hugo Boss man eau de toilette is krachtig en mannelijk!

Hugo Boss man Extreme

Het avontuur is het handelsmerk van Hugo Boss Man Extreme, zoals alleen al de flacon laat zien. Deze heeft namelijk de vorm van een ouderwetse, militaire veldfles. Niet alleen de buitenkant, maar ook de geur van Hugo Boss Man Extreme bruist van de levenslust. Dit is de langverwachte en waardige opvolger van Hugo Boss Hugo Man. De basis van ceder en dennenhars van dit parfum in combinatie met salie in het hart heeft een licht raadselachtig karakter dat past bij de man die houdt van een onverwacht avontuur. Wilt u naast Hugo Boss Man Extreme een aangenaam frisse lucht voor een hete zomerdag bestellen? Dan is Hugo Boss Orange man in de originele designflacon een echte aanrader!

Hugo Boss man parfum

ParfumCenter is hét adres waar u uw Hugo Boss man parfum niet alleen voordelig bestelt, maar ook snel geleverd krijgt. Wij bieden u een compleet aanbod met sprankelende geurcreaties zoals het sensuele Boss The Scent of Hugo Boss Red. Daarom kiest u gemakkelijk het Hugo Boss Man parfum dat bij u past. Wilt u als vrouw uw partner verrassen met een overheerlijk Hugo Boss parfum? Dan vindt u bij ons verschillende geschenksets, body lotions en aftershave balsems. Wij leveren onze producten altijd in de originele designverpakking.