Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne One Million

Ga voor goud met Paco Rabanne One Million! Om dit te bereiken is het noodzakelijk om de grenzen op te zoeken. U hoeft ook niet altijd de perfecte gentleman te zijn om te winnen. De unieke combinatie van ingrediënten weet een imposante indruk te maken. Frisse topnoten trekken luchtig de aandacht en het hart intrigeert door de kruidige noten. Dit alles staat op een krachtige basis van onder andere leer en amber.Met het Paco Rabanne One Million parfum weet u op een elegantie manier te verleiden. Uiteraard met succes!

Meer informatie
1 Million

17 artikel(en)

Paco Rabanne One Million Privé

Het akkoord van leer in de oorspronkelijke One Million geur geeft al aan dat er niet gesold moet worden met de man die dit Paco Rabanne parfum draagt. One Million Privé brengt hier echter een geheel nieuwe wending aan. Door de toevoeging van tabak breekt met Paco Rabanne One Million Privé een intens avontuur aan. Deze explosieve creatie werd in de zomer van 2016 gelanceerd en brengt een geheel eigen oosterse, houtachtige sfeer in het assortiment van ParfumCenter.

Paco Rabanne One Million Lucky

Met honing en hazelnoot in het hart is Paco Rabanne One Million Lucky een verslavende geur. De onverwachte, opwindende ervaring sluipt door deze ultra-mannelijke geur heen. Paco Rabanne One Million Lucky is er niet alleen voor heren, de vrouwelijke variant is minstens zo sensueel. Bijna euforisch zelfs. Vanwege de combinatie hazelnoot en honing met roos en jasmijn. Zoekt u een ander Paco Rabanne dames parfum? Bekijk ons uitgebreide assortiment online.

Paco Rabanne One Million heren

Bij ParfumCenter bent u voordelig uit met Paco Rabanne One Million parfum voor heren. Helemaal als u de 200ml flacon bestelt. In onze uitgebreide collectie hebben we trouwens veel meer gedurfde Paco Rabanne parfums voor heren, waaronder:

Met bovenstaande geuren en Paco Rabanne One Million heren heeft u voor elk moment van de dag wel een geschikt parfum!