Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne Invictus

Een geur die naar overwinning ruikt is Paco Rabanne Invictus. Het parfum is gebaseerd op het contrast tussen realiteit en mythologie en is voor de man die graag de beste is en zich niet laat stoppen. Hij heeft slechts één doel en dat is de overwinning halen. In Paco Rabanne Invictus komen twee onverwachte krachten samen; extase en verleiding. Adem de geur van overwinning in en laat uw fantasie tot leven komen met Paco Rabanne Invictus. 

Met Invictus en Olympéa bracht Paco Rabanne de trend van aquatische parfums terug, met edities geïnspireerd door de atletische geest, competitie en overwinningInvictus Aqua en Olympéa Aqua benadrukken het aquatische karakter van deze composities.

 

Meer informatie
Invictus

21 artikel(en)

Paco Rabanne Invictus 100 ml

Wij hebben verschillende formaten in ons assortiment, zo ook de Paco Rabanne Invictus 100 ml. De Invictus bevat sensuele noten als Guaiacum hout, patchoeli en grijze amber. De frisse noten worden gevormd door grapefruitschilletjes, laurierbladeren en marine akkoorden. Naast de Paco Rabanne Invictus 100 ml hebben wij ook de Aqua variant in 100 ml flacon in het assortiment. De geurnoten van dit parfum zorgen ervoor dat de aroma’s frisser en lichter ruiken. Het flacon is matglans en heeft lichte zilveren elementen. De vrouwelijke variant van de Invictus is Paco Rabanne Olympea!

Paco Rabanne Invictus 50 ml

Houdt u van het afwisselen van geuren en heeft u daarom liever een compact flesje? Dan is de Paco Rabanne Invictus 50 ml wat voor u. De combinatie van het blauw en zilver maakt de flacon elegant oogverblindend. De zilveren vleugels die verwijzen naar overwinning laten zien dat de eigenaar van een Paco Rabanne Invictus 50 ml een kampioen met overwinningskracht is. Een andere heerlijke geur voor mannen is de Paco Rabanne pour Homme!

U kunt onze parfums eenvoudig online bestellen. Wij hanteren de scherpste prijzen en een snelle levering zodat u uw bestelling binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Daarnaast bent u bij ParfumCenter van een originele geur en verpakking verzekerd!