Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada parfum heren

Houdt u van weelderigheid en is kwaliteit voor u belangrijk? Het welbekende merk Prada met zijn parfum voor heren is een vertegenwoordiger van deze definities. Het begon allemaal in 1913, toen het luxe merk werd opgericht door Mario Prada. In 2003 bracht het Italiaanse modehuis voor het eerst een set van exclusieve ambachtelijke parfums uit die in de Prada-boutiques aangeboden werd. Met Prada parfum voor heren wordt u met uw viriliteit geprezen als een echte god!

Meer informatie
Prada heren

32 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Prada parfum heren L´Homme

Deze parfum is harder dan de meest solide rots, maar zo fris als schone lucht. De moderne en charismatische man wordt geprezen dankzij Prada parfum voor heren: L´ Homme. Zoals de naam het al zegt is deze krachtige geur de weerspiegeling van ruwe mannelijkheid. Bovendien is Prada parfum voor heren nog eens verrijkt met oriëntaalse de L´Homme serie Intense. Het doel van deze geur en de ondoorzichtige fles is om meer van het karakter bij de veelzijdige Prada man op te roepen. Tevens is het een geur van paren. Dubbelspel is onvermijdelijk samen met La Femme Prada parfum voor dames!

Prada parfum heren Luna Rossa

Laat een hypnotiserende mysterieuze sfeer achter bij elke stap die u zet met Prada parfum voor heren. De Luna Rossa is een uitdager van uiterst rauwe en tegelijkertijd verfijnde mannelijkheid. Met een verleidelijke basis van muskus en ambergrijs is deze geur een reflectie van een natuurlijke intensiteit. Dankzij Prada parfum voor heren verwent u niet alleen uzelf, maar ook een speciaal persoon in uw leven. De Luna Rossa brengt intimiteit naar een hoogtepunt!