Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford parfum heren

Een man van stijl kiest voor het Tom Ford parfum voor heren. De eigenzinnige geuren van dit chique parfum zijn zowel krachtig en energiek als een tikkeltje excentriek. Dit past perfect bij de bijzondere levenswandel van Tom Ford, de oprichter van dit luxe merk. Als afgestudeerd architect zette hij zijn loopbaan namelijk voort als modeontwerper. Inmiddels heeft hij ook als parfumeur en zelfs als filmregisseur zijn voetsporen verdiend. De flacon van elk Tom Ford parfum voor heren heeft een strak ontwerp met prachtige architectonische lijnen.

Meer informatie
Tom Ford heren

21 artikel(en)

Tom Ford parfum heren Noir Extreme

Als ode aan het buitensporige leven trekt Tom Ford parfum heren Noir Extreme de aandacht. Kruidige bestanddelen en verfrissende ingrediënten vervloeien met elkaar in topnoten van mandarijn, nootmuskaat en kardemom. De basis met stevige houtnoten van amber en sandelhout is elegant en karaktervol. De design verpakking van Tom Ford parfum heren Noir Extreme heeft de allure van een metropool: jachtig maar toch strak en ingetogen. Bij ParfumCenter bestelt u deze chique geur voordelig online!

Tom Ford parfum heren Noir For Men

De stad is een jungle waar tegenstrijdigheden elkaar ontmoeten. Tom Ford parfum heren Noir For Men is voor de man die hierin moeiteloos zijn weg weet te vinden. Dit eau de parfum is zinnenprikkelend en aan het oppervlak elegant en energiek. Noten van vanille, patchouli, amber en leer zorgen voor een sensueel dry-down.Tom Ford parfum heren Noir For Men bestelt u bij ParfumCenter in originele verpakking met verzekerde verzending.

Tom Ford parfum heren eau de toilette

Draagt u graag een excentrieke geur in een verfrissende variant? Dan is Tom Ford parfum heren eau de toilette bijzonder aan te raden. Zo kunt u kiezen voor de For Men geurlijn of de creaties van For Men Extreme of Tom Ford Noir For Men. De stijlvolle verpakking is een accessoire voor elke badkamer en slaapkamer. Met Tom Ford parfum voor heren eau de toilette laat u zien en ruiken dat u gevoel voor stijl en klasse heeft!

Tom Ford parfum heren kopen

ParfumCenter is dé online winkel bij uitstek waar u Tom Ford parfum voor heren kunt bestellen. Wilt u graag uw partner of een goede vriendin blij verrassen. Verken dan onze uitgebreide collectie Tom Ford parfum. Met een elegante keuze oogst u probleemloos succes! Wij leveren uw bestelling altijd in originele verpakking als u een Tom Ford parfum heren besluit te kopen. Bestel eenvoudig online!