Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Trussardi parfum heren

Wilt u mannelijkheid uitstralen met de geur die u draagt? Kies dan Trussardi parfum voor heren! Voor de ambitieuze man met stijl heeft Trussardi door de jaren heen diverse geuren gelanceerd. Deze staan vooral bekend om kracht en zelfverzekerdheid. Dit is te zien aan de designflacons waar veel aandacht aan is besteed tijdens het ontwerpen. Geniet van de essentie van de Italiaanse elegantie, kwaliteit en prestige. Wilt u naast de geur die u dagelijks gebruikt nu een geur voor de avond bestellen? Dan is Trussardi parfum voor heren een echte aanrader!

Meer informatie
Trussardi heren

18 artikel(en)

Trussardi parfum heren Uomo

Opzoek naar een intense geur met frisse tinten van de natuur? Het Trussardi parfum voor heren Uomo bevat ingredienten van topkwaliteiten waaronder de topnoten limoen, bergamot, galbanum en nootmuskaat. Voor intense frisheid is het hart samengesteld met viooltjes, salie en geranium. Mos en patchouli zorgen voor een robuuste ondertoon van Trussardi Uomo. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke aromatische en kruidige geur. Speciaal voor de moderne gentleman. Trussardi parfum voor heren Uomo is perfect om in de avond te dragen, maar ook geschikt voor speciale gelegenheden.

Trussardi parfum heren My Land

My Land is gelanceerd in 2012 door het Italiaanse modehuis Trussardi. Trussardi parfum voor heren My Land symboliseert de man die zelfverzekerd is, weet wie hij is en waar hij voor staat. De topnoten bevatten een frisse melange van citrusgeuren. Het hart van het parfum bestaat uit lavendel, viooltjes en watermeloen. Dit alles gecombineerd met vetiver en tonkabonen zorgt voor een intense basis van My Land. Een verfijnde geur die Italiaanse klasse uitstraalt! Bent u opzoek naar een cadeau voor uzelf, vrienden, familie of uw partner? Verras diegene met een overheerlijke geur van Trussardi! In onze webshop vindt u verschillende geschenksets, body lotions en aftershaves. Bekijk ook de Trussardi damesgeuren die wij aanbieden. Wij leveren onze producten altijd in de originele designverpakking. Trussardi parfum voor heren My Land bestelt u eenvoudig bij ParfumCenter.