Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Valentino parfum heren

Een echte gentleman maakt bewust gebruik van zijn mannelijkheid en heeft een charismatische aantrekkingskracht. De luxe Valentino parfum speciaal voor heren is een waar kunstwerk met kracht en nuance. Net zoals de kleding en de naam van het bijhorende modehuis, heeft het parfum een romantisch karakter. De geuren zijn wereldwijd bekend en worden door vele mannen gedragen. Valentino heeft veel van zichzelf in de parfums verwerkt. Het parfum roept een gevoel van kracht, precisie en luxe op. Valentino parfum voor heren is gewaagd, verleidelijk en sexy!

Meer informatie
Valentino heren

Valentino parfum heren Uomo

Bent u een man die streeft naar een ongedwongen stijl in het leven? Dan is Valentino parfum voor heren perfect voor u! Uomo is een elegante herengeur en een ware klassieker die al jaren het hart op hol doet slaan. Met fijne accenten van gebrande koffiebonen, chocolade, hazelnoot en bergamot krijgt het een warme ondertoon. De fragrance is uitgebreid met Valentino parfum voor heren die niet bang zijn. De series Uomo Intense en Acqua zullen al uw verwachtingen waarmaken. Het aroma werkt energiek en is opgebouwd uit mandarijn, vanille en iris. Wilt u een bijzondere dame verrassen? Laat u dan ook inspireren door onze elegante Valentino parfum voor dames. Bestel bij ParfumCenter Valentino parfum voor heren en romantiek is onvermijdelijk!

Valentino parfum heren kopen

Bij ParfumCenter kunt u eenvoudig op onze webshop Valentino parfum voor heren kopen. De flesjes van het luxe Italiaanse merk zijn in verschillende grootte verkrijgbaar. Naast de handige formaten hebben de designflacons een karakteristiek en luxe uiterlijk. Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit ons grote assortiment? Bekijk dan ook onze uitgebreide collectie aan parfum miniaturen. De viriele Valentino parfum voor heren kunt u voordelig kopen op onze online winkel!