Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Valentino parfum heren

Een echte gentleman maakt bewust gebruik van zijn mannelijkheid en heeft een charismatische aantrekkingskracht. De luxe Valentino parfum speciaal voor heren is een waar kunstwerk met kracht en nuance. Net zoals de kleding en de naam van het bijhorende modehuis, heeft het parfum een romantisch karakter. De geuren zijn wereldwijd bekend en worden door vele mannen gedragen. Valentino heeft veel van zichzelf in de parfums verwerkt. Het parfum roept een gevoel van kracht, precisie en luxe op. Valentino parfum voor heren is gewaagd, verleidelijk en sexy!

Meer informatie
Valentino heren

Valentino parfum heren Uomo

Bent u een man die streeft naar een ongedwongen stijl in het leven? Dan is Valentino parfum voor heren perfect voor u! Uomo is een elegante herengeur en een ware klassieker die al jaren het hart op hol doet slaan. Met fijne accenten van gebrande koffiebonen, chocolade, hazelnoot en bergamot krijgt het een warme ondertoon. De fragrance is uitgebreid met Valentino parfum voor heren die niet bang zijn. De series Uomo Intense en Acqua zullen al uw verwachtingen waarmaken. Het aroma werkt energiek en is opgebouwd uit mandarijn, vanille en iris. Wilt u een bijzondere dame verrassen? Laat u dan ook inspireren door onze elegante Valentino parfum voor dames. Bestel bij ParfumCenter Valentino parfum voor heren en romantiek is onvermijdelijk!

Valentino parfum heren kopen

Bij ParfumCenter kunt u eenvoudig op onze webshop Valentino parfum voor heren kopen. De flesjes van het luxe Italiaanse merk zijn in verschillende grootte verkrijgbaar. Naast de handige formaten hebben de designflacons een karakteristiek en luxe uiterlijk. Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit ons grote assortiment? Bekijk dan ook onze uitgebreide collectie aan parfum miniaturen. De viriele Valentino parfum voor heren kunt u voordelig kopen op onze online winkel!

Veelgestelde vragen

Valentino parfum

Valentino Garavani is een Italiaanse modeontwerper met een voorkeur voor verfijning. Hij is vooral beroemd geworden door zijn avondjurken in helderrode kleuren. Zijn voorliefde voor rood is in zijn jonge jaren al ontstaan toen hij een elegante dame met een rode avondjurk in de operazaal zag verschijnen. Zoals het een mode-icoon betaamt heeft Valentino ook een parfumlijn uitgebracht, die over dezelfde verfijning beschikt. De geuren van Valentino roepen een gevoel van luxe op en maken dat je als man of vrouw verleidelijk en sexy overkomt. Niet voor niets dat Lady Gaga het nieuwe gezicht van Valentino is.

Waarom Valentino parfum?

Een Valentino parfum doet jouw hart en die van menig ander sneller kloppen! De flacons zijn ook nog eens prachtig en stijlvol, schitterende sieraden die een mooie plek in de badkamer of op jouw kaptafel verdienen. De geuren van Valentino zijn in verschillende composities verkrijgbaar. Frisse parfums maar ook bloemige geuren voeren de boventoon bij Valentino. Althans dat geldt voor de dames geuren. Voor de heren zijn het houtachtige parfums, die worden gekenmerkt door frisheid en elegantie.

Welk Valentino parfum is het populairst?

Voor een heerlijk zoete, sexy geur ben je zeker weten verguld met een geur als Born in Roma van Valentino! Deze geur doordrenkt zich van luxe en vrouwelijkheid en je omhult je de hele dag in haar intense schoonheid. En het parfum is verkrijgbaar met roze of gele inhoud. De Born in Roma yellow opent zich fris met een citrusachtige geur gevolgd door een bloemige geur van damascena roos. En het parfum eindigt fluweelzacht en poederachtig. Geen wonder dat hij bij veel vrouwen aan de top staat van favoriete parfums. Voor heren is de Uomo Intense favoriet vanwege zijn typisch Italiaanse karakter: intens en sensueel.

Waar is Valentino parfum in de aanbieding?

Je favoriete luchtje wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk kopen. En dat is iets wat we bij ParfumCenter maar al te graag voor jou regelen. Daarom vind je bij ons al jouw lievelingsgeuren - in wording - voor een betaalbare prijs. Heb je eenmaal een geur ontdekt waar je jezelf helemaal in wilt omhullen? Grote kans dat we in dezelfde geurlijn ook een deodorant en douchegel voor een zacht prijsje aanbieden. Dan weet je zeker dat je de hele dag door lekker ruikt!

Waarom Valentino parfum kopen bij ParfumCenter?

Bij ParfumCenter weet je zeker dat je een origineel parfum krijgt voor een voordelige prijs. En deze parfums zijn er zowel voor hem als voor haar. Voor iedereen een passende geur met bijpassende deodorant of douchegel. Ook voor voordelige parfum geschenksets zijn wij het aangewezen adres! Wanneer je voor 18:00 uur besteld, heb je het morgen al in huis. Bestel je vanaf €75? Dan is de verzending gratis!