Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Eros

In de oudheid werd het verlangen naar schoonheid een goddelijke oorsprong toegedicht . Versace Eros is een ode aan de Griekse god van de zinnelijke liefde die mensen met zijn pijl en boog in vervoering bracht. Dit lichtvoetige parfum voor heren valt op door zijn aangename frisheid met een verleidelijk hart van tonkaboon, geranium en een stevig fundament van eikenmos en cederhout. Bij ParfumCenter kunt u Versace Eros voor een scherpe prijs bestellen.

Meer informatie
Eros

16 artikel(en)

Versace Eros eau de parfum

Als u in onze online winkel Versace Eros eau de parfum bestelt, kiest u voor een geur van verleiding die geruime tijd blijft hangen. Daarnaast vindt u bij ParfumCenter ook een Eros deodorant en aftershave waarmee u de geursensatie compleet maakt. De fraaie design verpakking van Versace Eros eau de parfum is een ware ode aan de liefde en de schoonheid van het lichaam. Het gebeeldhouwde gezicht in reliëf op de glazen flacon geeft het eau de parfum een stijlvol en chique jasje.

Versace Eros 100 ml

Als u bij ParfumCenter Versace Eros in 100 ml flacon bestelt, kunt u geruime tijd genieten van een exclusieve geur voor een scherpe prijs. Versace Eros is ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 200 ml of als onderdeel van een set met andere klassieke Versace heren geuren zoals Oud Noir en Man Eau Fraiche. Parfumcenter zorgt voor een snelle levering van uw Versace Eros in 100 ml verpakking of een andere geurcreatie van dit geurige parfummerk.