Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Man Eau Fraiche

Een frisse interpretatie van de lijn Man is Versace Man eau Fraiche. Fraiche is een subtielere, zachtere en aquatische versie van dit parfum. De geur is ontworpen voor de macho-man, maar ook zeer geschikt voor de elegante man, die een meester is in het verleiden. De stijl van Versace Man eau Fraiche wordt daarom ook wel samengevat in drie woorden: elegant, verleidelijk en chamaristisch.

Meer informatie
Man Eau Fraiche

Versace Man eau Fraiche eau de toilette

De frisse aroma van Versace Man eau Fraiche eau de toilette wordt gevormd door de citroen, bergamot en rozenhout geuren die zich in de top bevinden. In het hart ruikt u dragon, salie, ceder en peper. De combinatie met de basis, die bestaat uit amber, saffraan, musk, houtachtige noten en esdoorn maakt van Versace Man eau Fraiche eau de toilette een verleidelijke geur.

Versace Man eau Fraiche 200 ml

Wij hebben verschillende maten flacons in ons assortiment. De 50 ml verpakking is ideaal om mee te nemen en de 100 ml flacon is qua formaat erg geschikt om te geven als cadeau! Wilt u voor uzelf een geur kopen en een tijdje vooruit kunnen? Dan is de Versace Man eau Fraiche 200 ml de perfecte keuze voor u! ParfumCenter biedt u een ruim aanbod aan Versace parfums voor de laagste prijzen. Bestel nu en u kunt uw bestelling binnen enkele dagen in huis verwachten!