Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent heren

Zoek je een geurtje dat je look helemaal af maakt? Wij verkopen een ruim aanbod luchtjes waaronder Yves Saint Laurent parfum heren. Als er één modehuis voorop loopt op het gebied van zowel mode als geuren, is het wel Yves Saint Laurent. Een parfum voor heren dat volledig bij je past, vind je dan ook bij ons. Zeer excentriek, voor mensen die van luxe houden. Wil je bijvoorbeeld je partner of zoon een luchtje cadeau doen? Dan is een elegant Yves Saint Laurent parfum voor heren precies wat je zoekt!

Meer informatie
Yves Saint Laurent heren

33 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Yves Saint Laurent heren Y

De geur Yves Saint Laurent heren Y for Men past bij een zelfverzekerde man die zichzelf is, iedere dag opnieuw. Dit indrukwekkende parfum heeft als top het citrusachtige bergamot, volle gember en lichtzoete appel. De geur staat voor de passie en unieke kracht van de Y man. Deze man durft zijn intuïtie te volgen en zijn ambities waar te maken. Dit heren parfum heeft in het hart viooltjesblad, salie, geranium, appel en ananas. Daarnaast heeft de geur een vol aroma met een frisse inborst. Yves Saint Laurent voor heren Y is perfect voor de man die weet wat hij wil en recht op zijn doel afgaat.

Yves Saint Laurent heren La Nuit

Bij iedere gelegenheid of outfit hoort weer een andere finishing touch. Kies daarom bij ParfumCenter uit de perfecte Yves Saint Laurent heren La Nuit geur die bij jouw verschijning past! La Nuit de L’Homme is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de avonduren. Je wordt verwelkomd door een soepele golf van het kruidige kardemom. Cederhout mengt zich met lavendel en bergamot. Het heeft een donkere charme en geeft een onvergetelijk touch aan de avond. Een perfect voorbeeld van Yves Saint Laurent heren La Nuit parfum. De volgende lijnen vind je ook in ons assortiment:

Yves Saint Laurent parfum heren aanbieding

We hebben niet alleen scherp geprijsde parfums maar ook deodorant en verschillende gift sets voor je in de sale! Met een Yves Saint Laurent parfum heren aanbieding scoor jij altijd de goedkoopste parfum bij ons! Dankzij ons Yves Saint Laurent parfum heren aanbieding assortiment krijg je meer voor minder. Bestel eenvoiudig op onze websute en wij zorgen dat je geurtje in originele verpakking snel bij je thuis is!