Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kouros parfum

Met de verschillende uitvoeringen van het Kouros parfum weet Yves Saint Laurent een krachtige man neer te zetten. Deze geur haalt zijn inspiratie uit de Griekse goden en weet op een spannende manier aangename geuren te verspreiden. In het lettertype van het Kouros parfum ziet u de Griekse invloeden terug. De fles doet ook denken aan een Griekse zuil, statig en strak. Het eerste Kouros parfum werd in 1981 gecreëerd door Pierre Bourdon en is nog steeds ongekend populair! Bestel deze onweerstaanbare geur bij ParfumCenter.

Meer informatie
Kouros parfum

Kouros parfum 100 ml

Profiteer van voordeel met een flacon Kouros parfum in 100 ml door onze voordelige prijzen. Met deze grote inhoudsmaat kunt u dagelijks genieten van een stijlvol en aantrekkelijk parfum voor mannen. Een perfecte aanvulling is de Kouros deostick. Deze zorgt voor extra zekerheid naast de al levendige geur die volop zelfvertrouwen uitstraalt. Bij ParfumCenter vindt u naast het Kouros parfum in 100 ml flacon nog vele andere Yves Saint Laurent parfum producten. Alle geuren zijn gegarandeerd 100% origineel!

Kouros Silver parfum

Zoals de metalen fles van het Kouros Silver parfum koel aanvoelt, weet de inhoud u te verassen met zijn sensuele karakter. De amber die ten grondslag ligt aan de geur zorgt voor een aards, bijna dierlijk element. Het hart is zuiver door de aromatische kracht van salie, terwijl de appel een frisse tegenhanger biedt in zijn topnoten. Dit alles maakt het Kouros Silver parfum een veelzijdige geur die vitaliteit en licht uitstraalt. Wilt u eens een ander Yves Saint Laurent heren parfum proberen? In onze winkel profiteert u van zeer scherpe prijzen en een ruim assortiment!

Kouros parfum kopen

Bij ParfumCenter kunt makkelijk en snel uw Kouros parfum kopen. Doordat wij direct uit voorraad leveren, hoeft u niet lang te wachten. Kijk ook eens bij onze prachtige geschenksets voor een heerlijk cadeau. Bij ons vindt u vele exclusieve topmerken zoals Yves Saint Laurent. De parfumcollectie van dit modehuis is bijna net zo revolutionair als de haute couture ontwerpen waar het om bekend staat. Bestel moderne klassieker, zoals het Kouros parfum voordelig kan bij ParfumCenter!