Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Perris Monte Carlo Essence de Patchouli 100ml eau de parfum spray

Perris Monte Carlo Essence de Patchouli 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 145,00

Speciale prijs: € 109,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Perris Monte Carlo Essence de Patchouli 100ml eau de parfum spray

De Patchouli-plant groeit in Aziatische landen zoals Indonesië, China en India. Deze unieke etherische olie wordt verkregen door een proces van distillatie van de rauwe patchoelibladeren, die dan volgt met een sterke unieke geur van hout, as en kamferaroma. De Patchouli-essence met de beste kwaliteit olie, heeft een geur die doet denken aan pure chocolade. Dit pure chocoladearoma heeft de geur populair gemaakt en kan worden afgerond als een houtachtig, bladachtig, natuurlijk aroma, dat een prachtige aura achterlaat dat lang blijft hangen tijdens het dragen.
De krachtige geur is populair in de aromatherapie om stress en depressie te behandelen en om de eetlust te verminderen. Door sommigen wordt aangenomen dat de essence van patchoeli ook een afrodisiacum is.

In deze gemelangeerde geur heeft Perris Monte Carlo een toevlucht genomen tot de natuurlijke etherische olie van Patchouli, in het hart geharmoniseerd met roos en geranium. De verfijnde basis bevat oriëntaalse- en houtachtige geuren van labdanum absolue, vanille en iris. Het resultaat is een verfijnde oriëntaalse blend die rijk, warm, droog maar met een vleugje zachtheid wordt weergegeven. De aardse en exotische geur stimuleert je zintuigen door een mooie, nostalgische uitstraling achter te laten.
Meer informatie