Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Pomellato Nudo Blue 90ml eau de parfum spray

Pomellato Nudo Blue 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 83,00

Speciale prijs: 44.95 EUR € 44,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 46%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Pomellato Nudo Blue 90ml eau de parfum spray

Het Italiaanse juwelenmerk Pomellato presenteerde in 2013 haar eerste parfumcollectie Nudo, vernoemd naar hun beroemde ringen met gekleurde edelstenen. Pomellato Nudo biedt drie nieuwe geuren: Blue, Rose en Amber. De geuren zijn ontworpen voor onconventionele vrouwen die onafhankelijk zijn en verfijnd in hun keuzes.
Pomellato Nudo Blue eau de parfum geïnspireerd door de edele Londen Blue Topaz en de iris, een Europees symbool van vrouwelijkheid. De kristallijne muskusachtige florale - oriëntaalse geur is gecreëerd door Cecile Matton.
De ouverture van citroen en zwarte bessen, afgezwakt door een bamboe akkoord onthult geleidelijk het florale hart, de majestueuze iris gemengd met luchtige en bijna transparant florale noten zoals kristallijne fresia, heldere pioen en schitterende magnolia. Het prachtige florale hart vervaagt tot een fluweelzachte en hemelse oriëntaalse basis van witte musk, heliotroop, amberhout en vanille. Pomellato Nudo Blue eau de parfum is een juweel van elegantie en distinctie.

Top : bamboe, citroen en zwarte bessen
Hart : pioen, iris, fresia en magnolia
Basis : witte musk, amber hout, vanille en heliotroop
Meer informatie