Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Pomellato Nudo Rose 90ml eau de parfum spray

Pomellato Nudo Rose 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 83,00

Speciale prijs: 44.95 EUR € 44,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 46%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Pomellato Nudo Rose 90ml eau de parfum spray

Het Italiaanse juwelenmerk Pomellato presenteerde in 2013 haar eerste parfumcollectie Nudo, vernoemd naar hun beroemde ringen met gekleurde edelstenen. Pomellato Nudo biedt drie nieuwe geuren: Blue, Rose en Amber. De geuren zijn ontworpen voor onconventionele vrouwen die onafhankelijk zijn en verfijnd in hun keuzes.
Pomellato Nudo Rose is een frisse, stralende geur, geïnspireerd door de Rose de France Amethyst, het archetype van absolute liefde, en de roos, een embleem van Aziatische zuiverheid. Het uiterlijk en de nuances van deze edelsteen hebben deze subtiele, vrouwelijke geur geïnspireerd.
Een luchthartige prelude van roze grapefruit en bergamot, gecombineerd met fluweelzachte perzik en 'water' fruit, wordt gevolgd door een levendig floraal akkoord van roos, een symbool van schoonheid, liefde en vrouwelijkheid, roze fresia en aquatische lelietjes-van-dalen. Het roze florale hart gaat over in zachte witte musk en kostbaar wit cederhout, sandelhout en kasjmier hout. Deze aantrekkelijke geur is een heerlijke combinatie van schitterende energie en de delicate reflecties van de amethyst.

Top : roze grapefruit, bergamot, perzik en fruitige noten
Hart : roos, roze fresia en lelietjes-van-dalen
Basis : witte musk, wit cederhout, sandelhout en kasjmier hout
Meer informatie