Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Ralph Lauren Beyond Romance 100ml eau de parfum spray

Ralph Lauren Beyond Romance 100ml eau de parfum spray

Nieuw

Normale prijs: € 120,00

Speciale prijs: € 71,95

  • In voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Ralph Lauren Beyond Romance 100ml eau de parfum spray

De gedurfde mysterieuze geur die het alledaagse verandert in het buitengewone.

Beyond Romance is een nieuw avontuur in romantiek: mysterieus, gewaagd en wild. De geur die verder gaat met een verleidelijke mix van frisse verleidelijke Centifolia Roos en weelderige zwarte vanille. Beyond Romance verandert het gewone in het buitengewone.

Beyond Romance maakt van liefde een avontuur

De florale en fruitige geur is het volgende hoofdstuk in het liefdesavontuur waaraan je deelneemt. De topnoten zijn zoete akkoorden van frambozen, mandarijnessence en bergamot. Het trio verleidt en betovert je zintuigen, net als de hartnoten - centifolia-roos, heerlijke jasmijn-absolue en frisse lelietje-van-dalen. Ze bieden de perfecte achtergrond voor de basisnoten. Heerlijke zwarte vanille vergezeld van houtachtige akkoorden verrassen en benadrukken het geheel.

Ralph Lauren is een iconische Amerikaanse ontwerper die bekend staat om het creëren van tijdloze ontwerpen die trends overstijgen. Zijn ontwerpen weerspiegelen een moderne definitie van een luxe levensstijl en zijn geuren roepen elk een uitgesproken persoonlijkheid op in de Ralph Lauren-traditie.
“Als ik ontwerp, creëer ik een wereld. Ik stel me elk detail voor - de plaats, de man, de vrouw. Wat ze dragen, tot aan de geur toe.” - Ralph Lauren

Meesterparfumeur Honorine Blanc: “Een geur kan je het gevoel geven dat je leeft en dat is waar Beyond Romance over gaat, het geeft de sensatie om het leven volledig te leven. Ik wilde verder gaan dan het traditionele bloemenarchetype om elke vrouw een sterke en individuele uitstraling te geven.”

Live Beyond, Love Beyond, Go Beyond. Beyond Romance.

Top : Framboos, Mandarijn en Bergamot;
Hart : Centifolia Roos, Lelietje-van-dalen en Jasmijn;
Basis : Vanille, Cashmeran en Witte Musk.
Meer informatie