Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence Essence 100ml eau de parfum spray

Reminiscence Essence 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 98,00

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Reminiscence Essence 100ml eau de parfum spray

Reminiscence Essence is een geur gewijd aan alle dromers; aan al diegenen die jong van hart zijn, aan romantiek en liefhebbers van warme zomeravonden aan de kust. "Reminiscence is meer dan herinnering, meer dan leven, meer dan een droom; het is de zoektocht naar het kind in ieder van ons ..."

Het geurige verhaal neemt ons mee naar de kust op een warme zomeravond, terwijl de sterren fonkelen boven onze met fantasie gevulde hoofden. Een van de sterren aan die heldere sterrenhemel viel recht in een fles, waardoor dit parfum werd geboren.
De sterrenhemel aan de kust heeft alle mogelijke smaken van fantasie en dromen vermengd, waardoor een oosterse-houtachtige-kruidige vrouwelijke geur is ontstaan.

Essence by Reminiscence; het parfum van een ster

De compositie opent fris en helder, met Italiaanse bergamot, Zuid-Afrikaanse goudsbloem, Chinese steranijs en peperkorrels. Kruidige akkoorden van Javaanse nootmuskaat, de elegante en vrouwelijke geur van jasmijn vergezeld van meidoorn-bloesem vormen het hart, terwijl de basis is geweven van Indonesische patchouli, Virginia ceder, Franse dennen, Labdanum uit Marokko, Indisch sandelhout en vanille.

Top : Bergamot, Steranijs, Paprika en Goudsbloem;
Hart : Jasmijn, Nootmuskaat en Florale Noten
Basis : Franse labdanum, Sandelhout, Patchouli, Ceder uit Virginia, Vanille en Den.
Meer informatie