Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence Patchouli Blanc 100ml eau de parfum spray

Reminiscence Patchouli Blanc 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 103,52

Speciale prijs: € 44,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Reminiscence Patchouli Blanc 100ml eau de parfum spray

Sensueel en vrouwelijk, Patchouli Blanc transporteert het allereerste Reminiscence parfum, Patchouli, naar een origineel en innovatief olfactorisch territorium. Deze geurige variatie samengesteld rond wit, de kleur van absolute zuiverheid, biedt een nieuw register aan het legendarische parfum, in 1970 gelanceerd door Reminiscence. Haar gestroomlijnde helderheid breekt met het sombere en onstuimige karakter dat Patchouli tot de iconische geur van zijn tijd maakte, maar haar spoor is even ruim en krachtig. Patchouli Blanc, voorzien van een unieke en onmiddellijk herkenbare persoonlijkheid, is in perfecte harmonie met het unieke universum van Reminiscence parfums.

Patchouli Blanc is in perfecte harmonie met het unieke universum van Reminiscence parfums.


Om de kleur wit een geur te geven, gebruikte de parfumeur een palet van "witte" grondstoffen. Patchouli Blanc opent met een uitbarsting van aldehyden, karakteristieke ingrediënten van de moderne parfumerie, opgefrist door een vleugje steranijs. Deze etherische start ontvouwt in een floraal hart van meidoorn met tedere, poederachtige accenten. Dan komt sandelhout, ondersteund door musk, en mengt met witte houtachtige noten om de amber basis kenmerken van Patchouli Blanc te harmoniseren. Subtiel opgewekt, als een knipoog naar het oorspronkelijke Reminiscence parfum, doet Patchouli afstand van zijn donkerste facetten om de geur met haar heldere hart te infuseren.
Patchouli Blanc laat een warm, sensueel en oneindig vrouwelijk geurend spoor op de huid achter, elegant en modern. Patchouli Blanc werd ontwikkeld door parfumeur Fabrice Pellegrin en is beschreven als schoner en zachter dan het origineel. Patchouli Blanc is een oriëntaalse, hout- en muskusachtige geur voor vrouwen en werd in 2015 gelanceerd.

Top : Aldehyden Steranijs
Hart : Poederachtige Noten Meidoorn
Basis : Sandelhout Patchouli Amber Witte Musk
Meer informatie