Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence Rem Escale à St. Barth 50ml eau de toilette spray

58% korting

Reminiscence Rem Escale à St. Barth 50ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 59,00

Normale prijs: € 31,95

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 58%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Reminiscence Rem Escale à St. Barth 50ml eau de toilette spray

Stel je een paradijselijk strand, een turquoise zee en warm zand voor ... Dit is precies wat Reminiscence met Rem Escale à St. Barth oproept.
Met Rem Escale à St. Barth combineert de vrouwelijke florale mariene geur Rem's frisse signatuur met zonnige noten om een origineel en modern olfactorisch warm-koud akkoord te orkestreren.
Samensmeltend en sprankelend, Italiaanse bergamot en mandarijn benadrukken de bezielende frisheid van het emblematische jodiumakkoord van Rem. Vervolgens bloeien de witte bloemen in een rijk en helder hart. Gesublimeerd door oranjebloesem en ylang-ylang roepen ze monoi en zonneproducten op, terwijl een mineraal effect doet denken aan de geur van heet zand. In de loop van de tijd plaatst een overvloedige en comfortabele sillage zich in de basis van amber, vanille en musk. Als een knipoog naar het drijfhout dat op de stranden afdrijft, tintelt sandelhout met een zoute noot, die het heerlijke langzaam in de zon drogende huidgevoel na een duik verlengt.
Rem Escale à St. Barth is een harmonieuze en contrasterende geur, samengesteld door Mathieu Nardin. Een stralende variant van Rem, de meest zomerse van Reminiscence parfums.
Meer informatie